2777
2789
عنوان

رتبه کنکورم

408 بازدید | 30 پست

تراز کنکور ۹۰۰۰

بعد تراز معدلم شد ۸۱۰۰

:)

دیگه جای من توی این دنیا نیست. در اتاقو بستم به هیچکسم نگفتم. میخوام خودمو با تیغ خلاص کنم.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند شدی مگه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

خوب شدی ک دیوونه

آره خوب شدم

رتبم شد ۷۰۰۰

من برای ۴۰۰۰ فکر کرده بودم

هیچی نمیارم. گند خورد توی زندگیم با نهاییا.

فقط دعا کن مامانم زیاد زار نزنه برام

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

تراز کنکور ۹۷۴۰ تراز معدل ۸۰۰۰ یه رتبه ای داده که فکر نمیکنم دیگه اون آدم سابق بشم مگر بمیرم

کاش بمیرم من

چرا معدل انقدر گوه شد؟

چرا؟؟؟؟ واقعا چرا؟