2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 37 پست
خب باید باهاش حرف بزنی دیگ بعدش اگ ادمای بدی نیستن متلک و اینا خب بیخیال توهم همش برو

ی سری اخلاقاشون خوبه ی سری اخلاقاشون بد مادرشوهرم خیلی زبونش نیش داره کافیه ی بار تنها باهاش باشم شروع میکنه چرت و پرت گفتن و متلک انداختن بعد تا ی مدت باید به خرفاش فکر کنم.  سر همینم قبلا با شوهرم دعوا گرفتم گفتم بیام چیکار کنم حرف بخورم  بازم انگار نه انگار سریی هم یادش میره

ی سری اخلاقاشون خوبه ی سری اخلاقاشون بد مادرشوهرم خیلی زبونش نیش داره کافیه ی بار تنها باهاش باشم شر ...

کاری ب رفت و امد ندارم اما دیگ زیادی پیگیر نشو کمتر بهش فک کن هواس خودتو پرت کرد بدمادرشوهرتو ب شوهرتم نگو خودتو کنترل کن دیگ 

باهاشم زیاد تنها نشو و بنظرم رگ خواب شوهرتو دستت بگیر ک ب حرفت گوش بده ی هفته در میون برید بعدش ماهی یبار

میتونی وسط هفته ببریش ک خسته باشه سرکار و ایناس دیگ اخر هفته هام دیگ بگو تازه رفتیم ولش ی وقت دیگ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی رفتی اسی . الان یادگرفتن که شما با اصرار میری . لطفاً دیگه اول اولویت خودتون باشید نه اص ...

اره واقعا نمیدونم چی شد رفتم کاش نمیرفتم پایه حرفم میموندم اگه سری بعد بگم نمیام دیگه نمیرم  اومد گفتم نه نمیام  بعدشم شوهرم گفت بریم دیکه رفتم اونن از خداش بود بیان بره 

واقعا نمیدونم به چه بهونه ای نرم پیششون 

چطوری خاتمه بدم اخه خیلی کنعه ان  از اول زنه برا خودش برنامه چیده جمعه بچه هاش پیشش باشن 

از اول که منو دیده بود میگفت پسزم ی هفته نیاید خونه ما دیونه میشه منم هر هفته باید بچه هامو ببینم ی هفته نبینم برام ی طوری  یعنی ختم روزگاره این مامانشون 

کاری ب رفت و امد ندارم اما دیگ زیادی پیگیر نشو کمتر بهش فک کن هواس خودتو پرت کرد بدمادرشوهرتو ب شوهر ...

😐برا خودشون برنامه اخر هفته هارو چیدن وسط هفته هم برم شوهرم خودشو جرواجر میکنه جمعه بره چون بقیه هستن جلوشون خودنمایی کنه جمعه ها که تنها نیستم حرف نمیزنه ولی پیش بیاد ی موقع تعطیلی باشع یا خانوم امر داشته باشه برم دیگه بخوام نخام پیش میاد پیشش تنها باشم 

ماشین ندارم اگه داشتم به بهونش نمیرفتم میگفتم این هفته میهواییم بریم بیرون 

عه اره اینم فکر خوبیه

میدونم ادمیه که زبونش نیش داره خلاصه خستت شه به خرف میاد به خرف اومد همونو بهونه کنم نرم 

دخترش قبلا هر هفته ناهار میومد من نمیدونم حلو دامادش چی گفته چیکار کرده الان ناهارا نمیان هر چقدر اسرار میکنه این هفته ناهار بیایین نمیان چون زبونش نیش داره من فکر میکنم ی چی گفته نمیان 

من بودم می گذاشتم شوهرم بره

خودشم نمیزه تنهایی اخه.  به زور منو میبره اگه بره.  خبر خانواده فضولشو داره دیگه هی باید بپرسن 

من یادمه عقد بود شوهرم تعطیل بود گفت بیا اینجا نرفتم  نمیدونم مامان عوضیش چی تو گوشش خونده بود این اوندع بود با من دعوا گرفته بود مه تعسلی تو باید پیش شوهرت باشی    و من این کلمرو بارها از دهن مادرشوهرم شنیده بودم همه فتنه ها زیر سر همین زنیکست

بنظرم بزار شوهرت بره وقتی ت نمیخوای بری چ اشکالی داره مگه

خودشم نمیره تنهایی 

پیش اومده بهش گفتم حوصله ندارم برا خودت تنهایی برو باهام گرفته دعوا که من زن دارم تنهایی برم🥴😐😭

کاری ب رفت و امد ندارم اما دیگ زیادی پیگیر نشو کمتر بهش فک کن هواس خودتو پرت کرد بدمادرشوهرتو ب شوهر ...

😅جالب اینجاست میگفتم حالم خوب نیست نمیان میگفتن بیا بذو برا خودت تو اتاق دراز بکش😐