2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

495 بازدید | 37 پست

من جمعه ها هر هفته میرم خونه مادر شوهرم ی هیجوره نتونستم ی هفته نرم مگر اینکه عروسی عزایی چیزی بوده رفته باشم اونجا

دیروز نمیخواستم برم شوهرمم گفتم گفت باشه زنگ زد به خواهرش که نمیام هی چرا چرا گفتم زنم حالش خوب نیست میگه امروز حوصله ندارم بیام به صدم ثانیه نرسید مادر شوهرم زنگ زد چرا نمیایی بیا بیا چراچرا 

ی جمعست میخوای بچرو خونه نگه داری بچه منظورش شوهرمه😅 گفت نه نمیتونم بیام تموم شد دپباره خواهر شوهرم به شوهرم زنگ زد بیا بیا بیا چراچرا چرا 😐گفت نه نمیام  چند دقیقه شد اومدن دم در خونم اخر انقدر گفت بیایین بیاین بدو بدو شوهرم منتظره 😐اخر به اصرارشون رفتم هیچ درکی ندارن که تو شاید ی روز ی مشکلی داری نمیتونی بری یا نمیخوای مشکلتو بهشون بگی  شاید اصلا من ی هفته نخوام رنگ و رو شمارو ببینم من باید چیکار کنم با اینا واقعا؟؟؟ 

منم با خنده برگشتم گفتم اینبار توام نیایی من میام به زور میبرمت   واقعا حوصله نداشتم هم حال روحیم و هم جسمی جالب نبودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو هفته ای کار بتراش مثلا بگو مهمونی دعوتیم برو خونه مادری خواهری بعدش بگو بریم پارکی جایی بعدش دو هفته یبار اینا برو فاصله بنداز کم کم تا ماهی یبار ببرش

معلومه تو میگی نمیام تو خونه ای اونام ول نمیکنن باید ی کاری داشته باشی واقعا😁

چقدر پیگیرن

خیلی کنه ان اصلا خوشم نمیاد از رفتارشون 

هی به شوهرم میگفت چی شده چرا نمیایی دعوا گرفتین؟ اگه دعوام مطمعن گرفته بودیم باید تا تهشو فضولی میکردن

اخه شاید من ی هفته اصلا دعوام شده باشه با شوهرم نخام بهشون بگم 

بلد نیستم واقعا با اخم تخم باشم. ولی اره اشتباه کردم باید یکمی تعغییر رفتار میدادم

مگه نگفتی مریضی

میرفتی ازجات تکون نمی‌خوردی

دو هفته این شکلی برو کار نکن 

فقط با همسرت برو تو اتاق بخواب دیگه نمیگن بیا

اشتباه کردی رفتی اسی . الان یادگرفتن که شما با اصرار میری . 

لطفاً دیگه اول اولویت خودتون باشید نه اصرار بقیه وگرنه تا همیشه ادامه داره این روال. 

نه گفتن باید اول از همسرت به خانوادش شروع بشه نه اینکه مدام اصرار کنند بعد از طریق شما وارد شن. راه سختی پیش روی داری ولی شروع کن و یکبار برای همیشه خاتمه بده به این روند

یکی دو هفته ای کار بتراش مثلا بگو مهمونی دعوتیم برو خونه مادری خواهری بعدش بگو بریم پارکی جایی بعدش ...

واقعا کاری ندارم اخه 

🥴شوهرم جمعه جایی نمیاد فقط خونه خراب شدشون میره  منم حالم بهم میخوره از این وضعیت  بیرونم برم مطمعن باش تا اخر شب رنگشونو میبینم انقدر کنعه ان

اگر فقط هفته ای یه باره اشکال نداره بگذر

مجردی شما احتمالا گلی‌ جون.

وگرنه آدم وقتی متاهل میشه می‌بینید که خیلی وقتها هزار جور دغدغه داری و نمیتونی هر هفته بری جایی، بری هم خوش نمی‌گذره حتی خونه والدین خودت. درواقع روز خاصی مشخص کردن خوب نیست خیلی بنظرم . شاید ما جمعه میتونیم بریم شاید یکشنبه .

واقعا کاری ندارم اخه 🥴شوهرم جمعه جایی نمیاد فقط خونه خراب شدشون میره منم حالم بهم میخوره از این وض ...

خب باید باهاش حرف بزنی دیگ 

بعدش اگ ادمای بدی نیستن متلک و اینا خب بیخیال توهم همش برو 

اگر فقط هفته ای یه باره اشکال نداره بگذر

دوست دارم کمش کنم نمیتونم 

فقط هفته ای ی بار نیست اکثر روزایی که سوهرم تعطیله به زور منو میبره خیلی وقتا با دعوا رفتیم خونشون  بعد بهم میگه هر وقت میخوام برم خونه بابامم تو با من دعوا میگیری 🥴