2777
2789
عنوان

اونایی که طبیعی زایمان کردید تا چند روز خونریزی داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 65 پست
ن هر دو سزارین،،،ولی سر بچه اولم تا سر حد مرگ درد کشیدم و دیگه به خونریزی افتادم و سزارین اجباری شدم

من خیلی تلاش کردم این سزارین بشه آخرش نشد دکتر گفت باید۵۰ تا ۶۰ هزینه کنی . دیگه بیخیال شدم .سزارین خیلی بهتره .طبیعی واقعا عذاب آورده .دردش طاقت فرساس

هر دو طبیعی بودن؟من الان دومی رو باردارم تازه وارده ۳۷ هفته صدم. متاسفانه پوله سزارین اختیاری نداشتم ...

اولی سزارین بودی؟

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهاتونمن تجربه اولم بود۲۳ سالمهبه پرستار التماس میکردم پیشم بمون من تنها تو اتاق میترسم(۶ سا ...

خاهرمو با بی رحمی تیغش زدن و بعد گاز استریل رو داخل واژنش جا گذاشتن و بخیه اش کردن ۲ ماه دستش بند بود نمیتونست درست بشین خیر نبین 

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
من خیلی تلاش کردم این سزارین بشه آخرش نشد دکتر گفت باید۵۰ تا ۶۰ هزینه کنی . دیگه بیخیال شدم .سزارین ...

اولی رو طبیعی بدنیا اوردی؟

خاهرمو با بی رحمی تیغش زدن و بعد گاز استریل رو داخل واژنش جا گذاشتن و بخیه اش کردن ۲ ماه دستش بند بو ...

وایییی

بعدا ا کجا فهمید گاز جا مونده؟ 

چجوری درش اوردن؟

منم تیغ زدن

پرینه کامل برش خورد

نه اولی هم طبیعی بود . و شدیدا عذاب کشیدم توی زایمانم .کیسه آبم هم پاره شده بود ولی بازم گفتن باید ط ...

برا من کیسه آبمو خودشون پاره کردن

چقد ترسیدم

نمیدونم چرا ولی خیییلی برام ترسناک بود

برا من کیسه آبمو خودشون پاره کردنچقد ترسیدمنمیدونم چرا ولی خیییلی برام ترسناک بود

چون انگار با سیخه بلند اینکارو میکنن آدم می‌ترسه.  از من تو خواب ساعت ۳نصفه شب پاره شد و ساعت ۵.۳۷ فردا عصر بچه به دنیا اومد ‌آنقدر زایمانم طولانی شد مرگ و جلو چشمام دیدم .همش میگم خدایا این‌یکی راحت و زود با دنیا بیاد من دیگه نمیکشم

واییییبعدا ا کجا فهمید گاز جا مونده؟ چجوری درش اوردن؟منم تیغ زدنپرینه کامل برش خورد

سه روز اول هر چی سشوار میگرفت به خودش زخمش خشک نمیشد اینه گرفت به خودش دید یه چیزی داخل واژنه یکم کشید دید گاز استریلع بعد رفتن همون بیمارستانی که زایمان کرد پرستار تموم بخیه ها رو قیچی کرد و دیگه بخیه اش نکرد گفت برو خودش جوش میخوره💔

چون انگار با سیخه بلند اینکارو میکنن آدم می‌ترسه. از من تو خواب ساعت ۳نصفه شب پاره شد و ساعت ۵.۳۷ ف ...

عزیزممم

چقد طولانی

من درسامو تو خونه کشیدم بعد رفتم

۲ ساعت طول کشید

پیاده روی و ورزشای زایمان رو حتما انجام بده تا زایمان راحتی داشته باشی

چون انگار با سیخه بلند اینکارو میکنن آدم می‌ترسه. از من تو خواب ساعت ۳نصفه شب پاره شد و ساعت ۵.۳۷ ف ...

همه درداتو بکش بعد برو بیمارستان