2777
2789
عنوان

کدوم کاربر اینجا وایب خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 5665 بازدید | 660 پست
@toranjbano‍ @بلفی14‍

ممنونم مهربون شما لطف داری به من😍
ذوق کردم🥹️🌱

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم مهربون شما لطف داری به من😍ذوق کردم🥹️🌱

قربونت عزیزم 💞

قدم نو رسیده هم مبارک انشاالله خدا حفظش کنه براتون 🌺

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
@آیما_هستم‍

نظر لطفته عزیزم ❤️

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙

بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

باز از دکترش سوال کن اما فکر کنم طبیعی باشه بعضی بچه ها با بازیگوشی شیر میخورن من الان یه شیشه میفرستم ایرانیه ولی جنسش خوبه اگه خواستی اینم امتحان کن سر شیشه فقط توجه کن مختلف داره ۲ سوراخ یا ۴ تایی و.. داره تو دیجی کالا هم هست میتونی سفارش بدی بعضی فروشگاه ها یا داروخونه ها هم دارن