2777
2789
عنوان

رفتم سونو بچم پسره

204 بازدید | 17 پست

۱۸ هفتمه رفتم سونو بچم پسره آخه قبلش رکتر گفته بود احتمالا دختره ولی امروزقطعی گفت پسره

من میخوام طبیعی زایمان کنم شنیدم زایمان پسر سخت‌تری

کسی تجربه زایمان طبیعی پسر بچه رو داشته؟

و اینکه واسع زایمان طبیعی ورزشی چیزی لازمه قبلش انجام بریم ؟؟آخه من خانه دارم فقط میخورم و میخوابم هیچ تحرکی ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکع

من ک مجردم

نترسیااا

اما دخترخالم همیشه با بغض تعریف میکنه ک مرده و زنده شده سر پسرش👺 بچه اولشم بوده

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

مبارکت باشه به نظرم کلاس های بارداری تو مراکز مامایی شرکت کن ورزش هم میذارن برو کلاس هاشو خیلی کمکت میکنه من شرکت کردم ولی سزارین شدم نشد😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا خودت خواستی سزارین شی؟

بچم توقف رشد پیدا کرد 36 هفته و 6 روز سزارین شدم میگفتن خطرناکه بذاریم بمونه ممکنه بلایی سر بچه بیاد دیگه سزارین کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من سر پسرم بچه اولم بود ولی نترسیا همه کسم امد جلو چشم برای زایمان طبیعی خیلی درد کشیدم کیسه ابمم پاره شده بود هیچی سونوگرافی که کردم گفتن بچه با سر هست می توانی زایمان طبیعی کنی وقتی داشتم زایمان میکردم بچه با پا بیرون اومد گویا بچم می‌خواسته به خودش تکونی بده سر و ته خودش کرده بود بعد دوباره فرستادنش داخل زایمان سزارین کردم هیچی دیگه فشار خونم رفته بود تپش قلب گرفته بودم مامانم میگفتم وقتی داخل اتاق عمل بودم میگفتن خدا کنه بچه خفه نشده باشه که خدا را شکر بچم قوی مثل مامانش قوی بود 😂سالم بدنیا اومد

چند سالت بود؟دردت چقدر بود؟

۲۲

دردم از درد پریودی ده درجه بیشتر بود انگار یکی با تبر میزد وسط کمرم انگار یه تریلی ۱۸ چرخی از رو شکمم داشت رد میشد خیلی زیاد بودا ولی دیگه انگار هم زایمان طبیعی داشتم هم سزارین 

دیگه من بعد زایمان طبیعی را نتوانستم تجربه کنم ولی مادرم بهم میگفت فقط همان لحظه است دردی داری ولی بعدش انگار هیچ زایمان انجام ندادی