2777
2789
عنوان

مامانم خیلی حرص دراره

72 بازدید | 7 پست

خیلی تنبل و سسته فقط از کارای خونه غذا درست میکنه بزور همیشه مامانش کاراشو میکرده انگار تافته جدا بافتس همیشه آویزون و وابسته بود برا همه کاراش و مشکلاتش آویزون مردم میشد که کمکش کن چیزای شخصیشو به همه میگفت ولی کسی از رازا و مشکلات فامیلا خبری نداره

من یه انتقاد ازش کردم که خودشو اصلاح کنه و خیلی متشخصانه بهش گفتم یه دفعه میزنه به سلیطه بازی و آسمون و زمینو به هم میدوزه قهر میکنه تازه از این آشپزی هم که فقط میکرد فرار میکنه انگار منتظر بهونس از مسئولیت در بره به بابام میگه من کاری ندارم چه ربطی اصلا به این داشت  

چقدر واقعا کسی میتونه انقد نفهم باشه بجای اینکه خودشو درست کنه که مشکلات حل شن اینجوری میکنه

یعنی بجای اینکه درست بشه تموم مشکلات حل شن نه تنها تغییر نمیکنه بلکه مشکلاتو بیشتر هم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چی ب سر بعضی خانواده ها اومده بچه هامون آنقدر وقیح و سلیطه و دهن دریده آن 

اون مادر باید اول فکر تربیت بچه اش می‌بود بنده خدا 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ببین خودت کار کن ول کن مامانتوبرا خودتم خوبه روزی ی ساعت وقت بذار چیزی ازت کم نمیشخ

تو از کجا میدونی من کار نمیکنم کار میکنم که اومدم کلا منظورم همیشه بوده من مشکلم اینه که چیزی بهش میگی در مورد سه موضوعی تا خودشو اصلاح کنه اصلا گوش نمیده و قهر میکنه 

تو هم کمکش کن ماشاالله بزرگی

من میکنم اصلا کاری به کمک ندارم اونو همینجوری گفتم که برا موضوعات دیگه وقتی ازش انتقاد میشه بجای اصلاح خودش قهر میکنه داد و بیداد راه میندازه و میره