2777
2789

خیلی متفاوته 

مهندسای شیمی معجولا تو پالایشگاها و کارخونه های مواد شیمیایی و شوینده هستن و به فرایند تولیدش نظارت میکنن

مهندسای صنایع توی هر صنعتی میتونن وارد شن قطعه سازی ماشین سازی معمولا تو صنایع سنگین هستن 

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
خیلی متفاوته مهندسای شیمی معجولا تو پالایشگاها و کارخونه های مواد شیمیایی و شوینده هستن و به فرایند ...

اینده ی کدوم بهتره از نظر درامد؟

و اینکه مهاجرت کدوم بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دانشجوی سال دوم مهندسی صنایعم ولی نمیدونم مهندسی شیمی چیه دقیقا که مقایسه کنم برات عزیزم آینده ...

یه سوال دارم گلم

چند درصد از دانشجوهای ترم شما دخترن؟

و اینکه بهترین شغلی که میشه در اینده از این رشته ی مهندسی صنایع داشت چیه؟

یه سوال دارم گلمچند درصد از دانشجوهای ترم شما دخترن؟و اینکه بهترین شغلی که میشه در اینده از این رشته ...

ورودی ۱۴۰۳ ،۱۳ نفریم عزیزم ،۳ تا دختر ،۱۰ تا پسر 

بهترین شغل هم ،چون پتروشیمی جذب داره خودم اونجارو دوست دارم یا بانک ،بقیه ممکنه جاهای دیگه مثل کارخونه های خصوصی رو بیشتر دوست داشته باشن 

ببخشید اگه خوب راهنمایی نمیکنم ،میخوام از آدمای با اطلاعات تر هم بپرسی ،سوادم برای راهنماییت کافی نیست هنوز

ورودی ۱۴۰۳ ،۱۳ نفریم عزیزم ،۳ تا دختر ،۱۰ تا پسر بهترین شغل هم ،چون پتروشیمی جذب داره خودم اونجارو د ...

ممنون گلم❤️

فقط اینکه شما دانشگاه ازاد هستید؟

قربونت عسلتو هم همینطورارهتو همون استانی که هستی رفتی دانشگاه یا یه استان دیگه؟

فدات 

نه جونم ،خودم استان همدانم ،کرمانشاه دانشجوام ، یعنی اولویت دومم بود ،نمیدونم چرا همدان قبول نشدم معدلمم البته بالا نبود 

فدات نه جونم ،خودم استان همدانم ،کرمانشاه دانشجوام ، یعنی اولویت دومم بود ،نمیدونم چرا همدان قبول نش ...

سلام ببخشید رشته سختیه یا اسون؟

شما معدلتون بالاست؟

من رشتم حسابداریه میخواستم ببینم این رشته چطوره دانشگاه ازادد هستید؟

خوابگاهم داره؟

سلام ببخشید رشته سختیه یا اسون؟شما معدلتون بالاست؟من رشتم حسابداریه میخواستم ببینم این رشته چطوره دا ...

سلام عزیزم 

معدل دانشگاهم ؟

حسابداری نمیدونم چه مدلیه ولی اینو طول ترم بخونی از پسش برمیای 

آره گلم دانشگاه آزادم 

خوابگاه داره پر بود رفتم خوابگاه بیرون 

این ترم قراره برم خوابگاه دانشگاهمون 🌹