2777
2789

چرا نباید مادر پدرو گذاشت سالمندان 

موقعی که بچه هاش توان نگهداری ندارن موقعی که پول پرستار ندارن بهترین جا سالمندان 

الان مادر من خیلی خیلی پیر شده اذیت میکنه از بس کارای شخصیش بر میاد اما مدام میگه باید یکی ۲۴ ساعته کنارم باشه شرایطش هست اما خسته میشم خواهرم نمیتونه داداشم نمیتونه منم نمیتونم اگر بخواد همین جوری ادامه بده آخر میره سالمندان بعد مشکل چیست 

موقعی که کسی نمیتونه عیبش چیه چرا همه جعبه میگیرن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک دوست دارم پیر شدم برم خانه سالمندان

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عیبش اینه ک خداپدرمادر،باعمرطولانیوب کسایی میده ک‌لایقش نیستن مادرمن اگر زنده بودحاضربودم تمام عمرنوکریشوبکنم حتی دسشویی ببرمش ولی نیس شماهاقدرنمیدونین 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

مادر من سه ساله پرستار داره

ببخشید هزینه ها رو کی پرداخت میکنه

چرا ۳تا 

سایه شون مستدام

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

چند سالشه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من حس خوبی ازاینکار نمیگیرم حاضرم تمام جون وتوانمو بزارم نگهشون دارم سالمندان اصلا جای مناسبی نیست انگار زندانه بارها رفتم بهشون سر زدم دیدم حال سالمندا چجوریه ته بی رحمی ونامردیه این دیدگاه منه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻