2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ولی برا منم با ای وی اف نشد.دکترم میگفت باید ۱۸ روز صبر کنی بعد بتا بدی. من دوبار ای وی اف ...

اخی به سلامتی،اخه حداقل باید یه حاله ای چیزی داشته باشه جنین ۵ روزه انتقال داده بودم 

اخی به سلامتی،اخه حداقل باید یه حاله ای چیزی داشته باشه جنین ۵ روزه انتقال داده بودم

میدونم منظورت چیه جنین پرایمو ۵ روزه میشه ولی فرقی نداره تا بیاد لانه گزینی کنه و هورمون داخل خون ترشح بشه همون ۱۸ روز میشه

میدونم منظورت چیه جنین پرایمو ۵ روزه میشه ولی فرقی نداره تا بیاد لانه گزینی کنه و هورمون داخل خون تر ...

پس برم داروهامو ادامه بدم؟اخه پس چرا اینجا میبینم خیلیا حتی روز ۱۰ انتقالشونم عکس بیبی گذاشتم ۲ تا خط داره😔مال من هیچی

چرا ۵ روز پریودم عقب افتاد ولی چون پریودیم نا منظم بود امیدی به بارداری نداشتم بعد یه بیبی چک زدم دی ...

کاشکی منم مثل شما بشم الان ارزو دارم فقط منم اون جواب مثبتو ببینم🥺

پس برم داروهامو ادامه بدم؟اخه پس چرا اینجا میبینم خیلیا حتی روز ۱۰ انتقالشونم عکس بیبی گذاشتم ۲ تا خ ...

همه ی بدنا مثل هم نیست فرایندی که برات توضیح دادم منطقی ترین حالتش هست که خوب استثنا هم پیش میاد.توکلت به خدا باشه انشالله هرچی خیر و قسمتت هست همون پیش میاد نگران نباش

کاشکی منم مثل شما بشم الان ارزو دارم فقط منم اون جواب مثبتو ببینم🥺

کاملا درکت میکنم من و خیلی از زن های دیگه این روزا رو کشیدیم . انقدر پای هر بیبی چک گریه کردم که خدا میدونه این قضیه مال سال ۹۷ است من از سال ۹۴ تا ۹۷ درگیر مسائل ناباروری بودم هم خودم مشکل داشتم هم همسرم تا اینکه بعد که طبیعی باردار شدم شوهرم نذر کرد اگه بچه سالم به دنیا اومد بریم مرکز ناباروری و همه ی جنین های پرایمو رو اهدا کنیم.بچه اولم سال ۹۸ به دنیا اومد سال ۱۴۰۰  رفتیم مرکز و جنین ها رو اهدا کردیم امسال باز بدون هیچ دارویی بچه دومم رو باردار شدم. بسپار به خدا بدون اون بهتر از ما تقدیر رو مینویسه.

کاملا درکت میکنم من و خیلی از زن های دیگه این روزا رو کشیدیم . انقدر پای هر بیبی چک گریه کردم که خدا ...

زنده باشن خدا حفظشون کنه براتون برای منم دعا کن لطفا🙏🏻🌹