2777
2789

سلام چندبار نوشتم هی پرید اعصاب نمونده برام بسکه حالم بده 

خواهشا مسخره هم نکنید شاید اون چیزی که شما برلتون بی ارزش باشه یا خنده دار بیاد، برای یکی ترس یا دغدغه و مشکل خیلی رو مخی تو اعصاب کسی باشه ا. ن لحظه. پس فقط مهربونا بیان کمکم کنن نظر بدن من چ خاکی بسرم کنم دارم دیوونه میشم از دیروز ک این کرما میان رو سقف. شوهرم نیست با سختی و بدبختی شکار میکنم که نرن تو وسایل زندگیم

اسپری حشره کش کامان امتحان کردی ؟ اون مشکیا

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما یه چیزی کرم زده کابینتات و وسایلت چک کن منم چند روز کرم می‌دیدم بعد دیدم لواشک تو کابینت کرم زده یا مثلا برنج کرم زده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

حتما یه چیزی کرم زده کابینتات و وسایلت چک کن منم چند روز کرم می‌دیدم بعد دیدم لواشک تو کابینت کرم زد ...

چه کرمای خوش اشتهایی لواشکو خوردن کوفتشون بشه 😂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

چه کرمای خوش اشتهایی لواشکو خوردن کوفتشون بشه 😂

اره خونه ما هرچی بذاری یه روز بعد کرم میزنه  همه چی گذاشتم یخچال   تازه لواشکای خونگی با چه زحمتی درست کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اره خونه ما هرچی بذاری یه روز بعد کرم میزنه همه چی گذاشتم یخچال تازه لواشکای خونگی با چه زحمتی در ...

الهی چقدر بد واقعا فدای سرت باز خداروشکر اتفاق غیر قابل جبران نبوده خودت سلامت باشی عزیزم ولی کوفتشون بشه🫂

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الهی چقدر بد واقعا فدای سرت باز خداروشکر اتفاق غیر قابل جبران نبوده خودت سلامت باشی عزیزم ولی کوفتشو ...

قربونت اره دیگه پیش میاد بعد اون متوجه شدم که همه چی خونمون کرم می‌زنه باید یخچال نگه دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت اره دیگه پیش میاد بعد اون متوجه شدم که همه چی خونمون کرم می‌زنه باید یخچال نگه دارم

❤️❤️منم همه حبوباتام حتی میذارم یخچال برنجم یا تو بطری نوشابه یا سیر میذارم روش

موفق باشی عزیزم 🌹

❤️❤️منم همه حبوباتام حتی میذارم یخچال برنجم یا تو بطری نوشابه یا سیر میذارم روشموفق باشی عزیزم 🌹

همچنین عزیزم بهترین کارهمینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40