2777
2789
عنوان

نامزدم همش آنلاینه

93 بازدید | 13 پست

وقتی میریم بیرون یا پیشش هستم توی واتساپ آنلاین نمیشه

به محض اینکه من خداحافظی میکنم و میرم می بینم حتی با اینکه رانندگی قرار بکنه تا برسه به خونه آنلاینه ولی جلوی من گوشی دستش نمیگیره

حس میکنم خیانت میکنه به طور منظم هم آنلاین میشه

به نظرتون حسم درسته؟ آخه صبر نمیکنه تا خونه برسه آنلاین بشه به محض اینکه پام رو از ماشین میذارم بیرون آنلاین میشه

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش با واتساپ نیست؟؟رفیقاش؟؟شایدم برای شما ارزش قائله...‌

قبلا اینطور نبود هفته ای یکبار شاید آنلاین میشد

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙

خیانت می‌کنه 

نامزد منم همین طور بود تهش معلوم شد داشته خیانت می‌کرده 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خیانت می‌کنه نامزد منم همین طور بود تهش معلوم شد داشته خیانت می‌کرده

😔منم شک دارم

آخه ساعت ۳ شب چرا باید آنلاین بشه بعد جواب پیامهای منم نمیده

😔منم شک دارمآخه ساعت ۳ شب چرا باید آنلاین بشه بعد جواب پیامهای منم نمیده

شک نداشته باش 

مطمئن باش خیانت می‌کنه از منم جواب پیام های منو نمی‌داد🫡 

برو بهش بگو گوشی تو بده می‌خوام زنگ بزنم یه جایی ببین میده یانه اگه داد که میتونی داخلش بگردی نداد مقلطه بازی دربیار که آنلاینی جواب منو نمیدی الان هم که گوشی تو نمیدی

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
شک نداشته باش مطمئن باش خیانت می‌کنه از منم جواب پیام های منو نمی‌داد🫡 برو بهش بگو گوشی تو بده می‌خ ...

مرسی گلم انجامش میدم ولی زرنگه پاک میکنه 

مرسی گلم انجامش میدم ولی زرنگه پاک میکنه

بگو بهش من الان وفادارتم  اگه بفهمم کار اشتباهی انجام میدی نیازی نمیبینم وفادار همچین آدمی بشم😒