2777
2789
عنوان

چجوری وقتی یکی پیشم غیبت کنه

114 بازدید | 18 پست

چجوری وقتی پیشم یکی غیبت کنه بدون اینکه ناراحت شه بش بگم ادامه نده الان یکی داشت غیبت میکردم  منم چیزی بش نگفتم حالا که رفت یه حس بد اومد سراغم حس میکنم باید جلوشو میگرفتم 

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚

بهش بگو ما که جای ادما نیستیم بخوایم قضاوت کنیم 

یا شاید اینجوری نبوده ما که از دل ادما خبر نداریم از این حرفا بزن خودش ول میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من تظاهر میکنم گوش میدم ولی خب گوش نمیدم در واقع و اکه کسی بدی طرف هم بهم بگه روز بعدش یادم رفته تو حافظه ام نمیمونه 

خودمم بر کسی تعریف نمیکنم چون یادم نیس

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

نگو که اهل غیبت نیستی که اصلا باور نمیکنم من که از هرکی بدی ببینم آنقدر غیبتشو میکنم که نگو خب بالخر ...

ادعای ندارم ولی تا جایی که میتونم جلوی خودمو میگیرم 

بهش بگو ما که جای ادما نیستیم بخوایم قضاوت کنیم یا شاید اینجوری نبوده ما که از دل ادما خبر نداریم از ...

یه بار خواستم بپیچونم ناراحت شد  میگه نه تو طرفشو میگیری 

خوش به حالت من که نمیتونم البته قبلنا اینجور نبودم ولی ازیه سنی به بعد شروع شد

خیلی حس بدیه احساس میکنم به خودم خیانت کردم اگه غیبت کنم یا به غیبت گوش بدم

یه بار خواستم بپیچونم ناراحت شد میگه نه تو طرفشو میگیری

اتفاقا باید بگی خب الان خودش نیست تا از خودش دفاع کنه بذار وقتی که میتونست از خودش دفاع کنه اونم قطعا حرفایی داره که بزنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اتفاقا باید بگی خب الان خودش نیست تا از خودش دفاع کنه بذار وقتی که میتونست از خودش دفاع کنه اونم قطع ...

درسته چون مهمونه زیاد نمیتونم باش جدی برخورد کنم مجبوریم چیزی بش نگیم حالا وقتی بیرون از خونه باشم یه کاریش میشه کرد 

خب آخه آدم یه جاهایی دیگه کاسه ی صبرش لبریز میشه عیب طرفم که جلوش بگی که دیگه واویلا

کلا غیبت کار بیخودیه جز اینکه به شخصیتمون توهین کردیم فایده ای نداره 

درسته چون مهمونه زیاد نمیتونم باش جدی برخورد کنم مجبوریم چیزی بش نگیم حالا وقتی بیرون از خونه باشم ی ...

البته اینجور وقتا بحثم میشه عوض کرد مثلا یهو بگی ول کن اونو بیا یه چیز دیگه بگم میدونستی فلان اتفاق افتاده یا مثلا به نظرت چی کار کنم فلان اتفاق بیفته از این حرفا