2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که ازدواج کردین

303 بازدید | 41 پست

من اینجا دارم زیر فشار جنسی و عاطفی میترکم و تا چند سال دیگه یعنی 3سال دیگه که اصلا نمیشه ازدواج کنم 

بعدشم مشخص نیست 

دخترایی میبینم که تو 18سالگی یه نامزد خوشگل دارن از حسادت میمیرم 

من ازدواج تو سن بالا با یه شوهر پیر زشت نمی‌خواستم زندگی من مثل یه چای سرده دیگه گله نمیکنم ولی ....

به جایی رسیدم که دیگه حتی نه آرزویی دارم نه از خدا چیزی می‌خوام 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

بااجازه استارتر

بچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی تجربه ای داره؟چیکار کنم؟

سرشیشه رو هم گشاد کردم نگه میداره تو دهنش نمیخوره،وزنشم به شدت پایینه

..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

ربطی به سر شیشه نداره باید ببریش دکتر ببینی مشکلش چیه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

اجازه نمیدم مگه خودت نمیتونی تاپیک بزنی 

حالم خوب نیست میشه برای جور شدن کارام دعا کنی 

ببین آواز دهل از دور خوشه متاهلی فقط این چیزا نیست درد سرش خیلی بیشتر از خوشیشه منکه میبرم واقعا گاهی. 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله