2777
2789
عنوان

چرا جدیدا مد شده توی اکثر سریالا همه ی زن ها و دختر ها

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی بده

بله عزیزم 

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

سیگار کشیدن برای هر شخصی خیلی حرکت چیپ و فاقد کلاسیه کاش اینو متوجه بودن فیلمسازان

فیلمسازا متوجهن از قصد این کارا رو میکنن به خاطر ایناست خیانت اعتیاد پول پرستی فحاشی به خاطر تبلیغای اینا زیاد شده 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خوب نیست عادی شدنش 

چون سیگار هم اعتیاد آوره و خیلی عوارض داره 

سندرم مادران سیگاری رو دیدید؟ 

امیدوارم هیچ وقت عادی نشه

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

منم نمیدونم دود پهن خوردن چه کلاسی داره؟ 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
فیلمای آمریکایی اصلا اینقد سیگار نمیکشن

اره  ما به خاطر دخترم که ۱۴ سالشه ماهواره رو گذاشتیم کنار افتادیم دنبال فیلم های ایرانی اینا که بدتره صدرحمت به فیلم ترکی

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

فرهنگ ایران سیگار کشیدن برای زن بدتر از مرده و بهتره زن خودشو پارچه پیچ کته و آزاد نباشه؟

نه خوب صبح ساعت ۸نسخ از دست فروش ادرس دکه بپرسه 

اونم مسخره اش کنه 

یکی نیست بگه عرضه داری بخر بذار تو کیفت والا از دکه سیگار دونه ای خریدن با فندک دکه روشن کردن آدم یاد بدبخت و بیچاره ها می اندازه دیدم که میگم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
فرهنگ ایران سیگار کشیدن برای زن بدتر از مرده و بهتره زن خودشو پارچه پیچ کته و آزاد نباشه؟

بنظر من زن ارزشش میاد پایین سیگار دم دهنش باشه اه

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم