2777
2789
عنوان

خانمای شاغل لطفا بیایددددد بگین این کار خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 38 پست
میدونی ۲۴ واحد چقدر کلاساش زیاد میشه؟!

اره ترم پیش تجربه کردم

خیلیم سخت نبود

البته نمیتونستم هر جلسه از بعضی کلاسارو برم

غیبت هم کردم که واسه استاد مهم نبود

این ترم درسا خیلیی سخت شدن

هرچند تابستون هم گرفتم همه تخصصیارو😂

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه اصلا دور نیست

ببین پیاده هستا

ماشین خورد نیست اون مسیر

نیم ساعت بیست دیقه پیاده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

معمولا خواستگار های خوبی برا شاغل ها می‌ره ولی این وسط دوتا مشکل هست یکی خیلی هاشون برا پول میرن یکی دیگه بعضی خانم های شاغل خیلی مغرور میشن و همین مغرپریسون باعث میشه بد انتخاب کنم(شاغلین گارد نگیرید خودم شاغلم)

اره ترم پیش تجربه کردمخیلیم سخت نبودالبته نمیتونستم هر جلسه از بعضی کلاسارو برمغیبت هم کردم که واسه ...

خودتم داری میگی این ترم درسات سخت شدن😁نمیدونم من حس سنگینی داشتم یا کلا اینجوریه البته درسای ما واحداش کمه مثلا من درس ۰/۷ واحدی و ۰/۵ واحدی هم داشتم سر اینا باید کلی کلاس بریم کلاسامون زیاد میشه

اگه توانشو داری برو. نداری ۲۰ واحد بردار برو

معمولا خواستگار های خوبی برا شاغل ها می‌ره ولی این وسط دوتا مشکل هست یکی خیلی هاشون برا پول میرن یکی ...

عزیزم گارد نمیگیریم ولی موضوع تاپیک ایشون اصلا به خواستگار ربط نداشت

ببین پیاده هستاماشین خورد نیست اون مسیرنیم ساعت بیست دیقه پیاده

اگه خواب نمیمونی و راحته برات پیاده روی برو 

تو راه اهنگ گوش بده زود بگذره برات 

ولی پیاده رفتن اول صبح سخته باز عصرا راحت تره 

برگشتم در نظر بگیر ک سر ظهر و شب پیاده نیایی خطر ناکه 

مگر اینکه برگشت ماشین خورباشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

حداقل ازمون استخدامی میتونم بدمببین بیست دیقه نیم ساعت باید پیاده رفتاچون ماشین اون سمت نمیرهمگر اسن ...

بیست دقیقه مسافتی نیست واقعا بخدا تهران بخوای بری سرکار در بهترین حالت ممکن یعنی خونه ات همون محل کار باشه نیم ساعته در شرایط بدتر یک ،دو ساعت و حتی بیشتر هم