2777
2789

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

روزای سخت آدمای خوب زندگیت رو میشناسی و قدر اونها رو بیشتر میدونی. آدم های خوب زندگی اونقدرا زیاد نیستن که بگی حذفش میکنم از زندگیم و یکی بهتر میاد جاش. آدمای خوب، برن دیگه رفتن چون جامعه قدر اینجور آدما رو خوب میدونه و مردم همیشه در انتظار چنین آدمایی تو زندگیشون هستند. پس اگر این آدما رو توی زندگیتون دارید، قدرشون رو بدونید و اونقدر موجب رنجش شون نشید.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

ادمهای خوب بوی نارنگی میدن.

همه ی ما وقتی بوی نارنگی میاد حس خوبی بهمون دست میده و شاد و سرزنده میشیم ویاد خاطره های خوبمون میفتیم.

آدمهای خوبم همینطورند و پلی هستن از غم و غصه ها به سوی شادی و سرزندگی .

وقتی بوی نارنگی میاد غصه هامون رو فراموش میکنیم.

یاحتی یاد پاییز و بارون میفتیم.

آدمهای خوب مارو یاد بارون و طراوت و سرزندکی میندازن.

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

چقدر خوبن آدمایی که از ده فرسخیت حالتو میفهمن... 

.  کاربرای خوبتونو تگ کن ......  

@مهربانو_مرضیه‍  مرسی که حواست بهم هست و حالمو فهمیدی... فرشته خدایی و برای خوب شدن حالم نازل شدی. 

مرسی که هستی و هستی فرشته قلبم🍃🍃🍃🍃💙💙💙💙

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

خودم 💕 @پسرفندوقیم‍ 💕 @برفیسابق‍ 💙@ونگوگ_2910‍ 💞@آرزو1388‍ 💕 @دختر_خاکستری‍ 💙💙

عشق منی فداتبشم قلب منی

من ادم خوبی توی واقعیت و زندگی ندارم هرچی دارم اینجا دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق منی فداتبشم قلب منی

من ادم خوبی توی واقعیت و زندگی ندارم هرچی دارم اینجا دارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

قربونتون برم من😍😘

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

مرسی شما عمر منین🫂🫂🫂🫂🥺

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها جونم از من دیگه خدا نگهدارتون

از نظر بعضیا  من کنه ام. 

تگ کردنم باعث دلخوریشون شده. 

من برم دیگه مزاحم هیشکیم نمیشم 😥

مراقب خودتون باشین بچه ها جونم.. 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه آدمهایی تو زندگی مون هستن که نفس کشیدنشان به آدم اطمینان خاطر میده حتی اگه کنارت نباشن درست مثل تو مامان گلی فرشتههه🩷🩷🩷🩷💙💙💙💙💙

ای برق خنده هایت از افتاب خوشتر🌼🌼🌼🌼🌼

بهترین جای دلم تا به ابد خانه ی توست.😘😘😘😘😘

خدا نکنه دورت بگردم 😘😘💕

😘😘💓

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃