اما اگه مطمئن باشی که خدا اون چیزی رو که میخوای رو بهت میده قانون جواب میده
شادی و لذت بردن از زندگیت رو به تعویق ننداز و درگرو رسیدن به اون آرزو ندون، در لحظه شاد باش تا اتفاقت خوب یکی یکی برات بیفته
رهاش کن یعنی دیگه بهش فکر نکن ، از زندگیت لذت ببر ،بعد که دیگه حواست بهش نبود میبینی که خودش میاد سمتت
همه ما میخوایم به خواستمون برسیم که احساس بهتری رو در خودمون ایجاد کنیم. اگر از زندگی همین الانمان لذت نبریم قطعا هنوز بین برآورده شدن خواسته تا الان فاصله ای هست و زمانی بایستی طی شود. یعنی ما مقدمات را فراهم ساختیم و با احساس عالی از الان و از اینکه خواسته مان برآورده خواهد شد خواسته خود را رها میسازیم و دیگر به هیچ عنوان نگرانش نیستم و مطمئنیم که به زودی سروکله آن در زندگیمان پیدا خواهد شد.من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد…
درخاست. اجابت .دریافت
سلام الله اعظم الله عظیم الله بزرگ خدای قدرتمندم الله قدرتمندم الله مهربونم الله قابل اعتمادم الله وکیلم
میدونم اینجایی و این پیامارو میخونی و منو میبینی و صدای توی ذهن و قلبمو میشنوی و میبینی میدونم واقعی هستی و اینجایی
من به واقعی بودنت ایمات دارم به حضورت ایمان دارم و میدونم منو این ماه دانشگاه مازندران بابلسر رشته حقوق میبری میدونم تو انتخاب رشته مجاز شدم و دولتی حقوق مجازم میدونم دانشگاه مازندران بابلسرو روزانه حقوق انتخاب میکنم بهت ایمان دارم خدای قدرتمندم خدای معجزه خدای مهربون الله اعظم الله قدرتمند الله معجزه همه قدرت های جهان از ان توست تو خیلی قدرتمند و معجزه گر و توانا و بزرگی قبولی و رفتن به دانشگاه مازندران بابلسر رشته حقوق روزانه و مجاز به انتخاب رشته دانشگاه دولتی حقوق امسال رو بهت میسپرم رهاش میکنم له دستان خودت به اغوش خودت بهت ایمان دارم الله اعظم الله قدرتمند الله معجزه کر الله توانا الله مهربون الله الرحیم به شنیده شدن حرفام و واقعی بودنت ایمان دارم رهاش میکنم و به خودت میسپرمش توکل به خودت خدای اعظم الله اعطم الله قدرتمند الله توانا میدونم دریافتش میکنم میدونم این ماه دانشگاه مازندران بایلسر رشته حقوق مجاز و قبول میشم و میرم و خوابگاه حضرت زینب میخابم بهت ایمان دارم خدای معجزه رهاش میکنم و به خودت میسپرمس خداجونم خودت یکاریش بکن تو خدایی تو الله تو قدرتمندی تو الله توانایی برام بکاریش بکن دورت بکردم و بهم بده میدونم بهم میدی و دادی خداجونم سکرت که از روی عشق بهم میدی نفسم عاشقتم شکرت خدای قدرتمندم الله توانام تو لایق پریتشی عشقم شکرت خداجونم دوست دارم به خودت میسپرمس خچدت خلش کن توکل به خودت که بهت ایمان و اعتماد دارم الله اعظم و بزرک و قدرتمندم دوست دارم شکرت خداجونم(: