2777
2789

مامانش از من جوونتر و  سرحال تر مونده با اینکه ۷۰ سالشه

آشپزخونم دیروز روغن ریخت مجبور شدم کلا تمیزش کنم گاز و کف آشپزخونه رو

اونوقت شوهرم ۵ دقیقه پیشم موند داشتم پشت گاز رو تمیز میکردم ازش ی چقزی خواستم میگفت تو باید دونفر کنارت باشن کمکت کنن بعد رفت زود لباساشو عوض کرد ساعت ۱۱ تو یه شهر دیگه ک یه ساعت راهه قرار کاری داره اما رفت خونه مادرشوهرم  الان یک ساعته اونجاست

بخدا  کار همیشه شه چون تو  یه ساختمونیم دیگهدارم از دستش سکته میکنم چیکار‌کنم چی بهش بگم چطور بزرگش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش صحبت کن قربونت برم بگو از این رفتارت بدم میاد باعث میشه رابطمون خراب شه تو نباید سر هرچیزی بری خونه مادرت بزار هفته ای یکبار یا دوبار باهم میریم خونه مادرت ولی اینکه تا یچیزی پیش میاد میری خونه مادرت من حس بدی میگیرم منو یکم درک کن(اگه تازه عروسی اضافه کن)ما تازه ازدواج کردیم عادیه که به همه چی داخل خونه نرسم ما قراره باهم زندگی کنیم نه اینکه هرچیزی بشه بریم خونه مادرمون

و اسی خودتم با برنامه ریزی به همه کارات میرسی همین الان پاشو کل خونه رو تمیز کن و یه غذای خوشمزه بزار بالا و زنگ به شوهرت بزن که برگرده و خودتو خوشگل کن واسش با اینکار دلشو میبری اگه خونت زیاد کثیف باشه ازت خسته و زده میشه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

باشه چشم حرف زدن با مامانش از کنار من بودن و کمک کردن ب من مهم تره قطعااااااا

هززززیزممممم    درکت میکنم

حق داری

ولی غصه خوردن فایده نداره

تویی که اذیت میشی

پس بیخیال

ولی شوهرتممممم بعدا ادب کن

باهاش صحبت کن قربونت برم بگو از این رفتارت بدم میاد باعث میشه رابطمون خراب شه تو نباید سر هرچیزی بری ...

بخدااا من میتونم تنهاایی کل خونه رو تمیز کنم امااا این نارحتم میکنه حرف زدن پیش اوناا ار من مهم تره  کاری نداشت میتونست بمونه پیشم کمکم کنه غذا بزارم؟؟بخدا از ساعت ۸ صبح دارم کاااار میکنم نمیرسم اصلا 

شوهر من ی لیوان هم برنمیداره باورکن

اره دقیقا حق با ایشونه 

بیشتر مردا چون میرن کار میکنن حس میکنن خیلی کار خاصی انجام میدن و دیگه داخل کار خونه هیچ کاری انجام نمیدن و میگن خستن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بخدااا من میتونم تنهاایی کل خونه رو تمیز کنم امااا این نارحتم میکنه حرف زدن پیش اوناا ار من مهم تره ...

الهی بگردم عیب نداره دختر باهاش صحبت کن درست میشه 

اره دقیقا حق با ایشونه بیشتر مردا چون میرن کار میکنن حس میکنن خیلی کار خاصی انجام میدن و دیگه داخل ک ...

من خودم شاغلم بخدا شوهرم ی استکان هم جابه جا نمیکنه 

میره حموم دوش میگیره حولش رو میزاره میمونه حموم اون دیگه نمیتونه بندازه خشک شه دفعه بعد بره حموم ببینه اونجاس میاد غر میزنه