2777
2789
باشه تو خوبی خانم قضاوت گر میخواستی اول بفهمی قضیه از چه قراره بعد بیای نظر بدی این یه درس بود بهت ت ...

یه جوری میگی  قضاوت انگار بردمت دادگاه محاکمت کردم تو دلتو بزرگ کن

از دعای گربه سیاهه بارون نمی باره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یه جوری میگی قضاوت انگار بردمت دادگاه محاکمت کردم تو دلتو بزرگ کناز دعای گربه سیاهه بارون نمی باره

خدا شفات بده فقط

معلومه خیلی فشار زندگی روته میخوای بند کنی به یکی 

میخوام نکنم دلمو سپردم به خدا دیگه خودش بلده چطوری تاوان حرفایی که بهم میزنن رو بده 

حالا برو به سلامت 

یه روزی میفهمی از دعا گربه عوض بارون سیل میاد اون روز منو یادت میاد😉من هرکسی رو سپردم به خدا تا الان چوبش رو خورده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداخودش کمکمون کنه

چقدم ک میکنه!

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

من دارم دق میکنم از پا درمیام 

هیچی برام مهم نیست ،خدایا دخترم سالم باشه خدایا بچم سلامت باشه .خدایا آرمیتا سالم باشه 

خدایا به دادم برس 

برامون دعا کنید من از پا در میام خدایا به دادم برس 

من دارم سکته میکنم خدایا بچم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خدا شفات بده فقطمعلومه خیلی فشار زندگی روته میخوای بند کنی به یکی میخوام نکنم دلمو سپردم به خدا دیگه ...

امضا تو دیدم خندم گرفت ببین چقدر بدبختن که تو دعا کردنم خسیسن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷