2777
2789
عنوان

ضربان قلب ربطی به جنسیت داره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست
چطورمتوجه میشین ازکدوم تخمدانه؟؟!

از زمان تخمک گذاری و درد و گرفتگی اون قسمت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسی یکی میگفت تو سونو قلب اگه عکس سونو گرد باشه دختره اگه بیضی باشه پسرمیخوای این و چک کنالبته بنظر ...

حتما چک میکنم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دکتر من انقد بد اخلاقه.فک نکنم اصلا بتونم ازش سوال بپرسم خودم حدسم رو دختره.

خب نمیتونی بری یک سونو دیگه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مادر عزیز 🌷

نگران نباشید، ضربان قلب جنین هیچ ارتباط علمی با جنسیت ندارد.
طبق تحقیقات معتبر پزشکی، محدوده طبیعی ضربان قلب جنین در هفته‌های ۶ تا ۹ بارداری بین ۱۱۰ تا ۱۷۰ بار در دقیقه است و بالا یا پایین بودن ضربان قلب صرفاً مربوط به سن جنینی، فعالیت جنین و شرایط جسمانی مادر است، نه جنسیت.

پس ضربان ۱۴۷ شما کاملاً در محدوده طبیعی است و نمی‌توان از آن جنسیت جنین را تعیین کرد. روش‌های علمی و دقیق برای تعیین جنسیت شامل سونوگرافی در سه ماهه دوم یا آزمایش‌های ژنتیکی مثل NIPT و CVS هستند، نه ضربان قلب.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال یوتیوب ما رو دنبال کنید:

کانال یوتیوب دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

🙏 ممنون از همراهی و اعتمادتون.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مادر عزیز 🌷نگران نباشید، ضربان قلب جنین هیچ ارتباط علمی با جنسیت ندارد.طبق تحقیقات معتبر پزشکی ...

خیلی ممنونم از همراهی تون عزیزم 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا عزیزم این هفته سونو ان تی دارم.انقد استرسی ام فقط میخام سالم باشه ولی اگع به موردی اشاره کرد میا ...

لطف میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40