2777
2789
عنوان

با یک میلیون چه خوراکی بخرم تا اخر ماه کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 33 پست

مغزجات خوبه ولی گرونه

بیسکویت 

کیک 

شیر

نخود کشمش

....

شربت  تقويتي ویتامین هم خوبه. لاقل کمبودهای بدنش یکم تامین میشه...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزجات خوبه ولی گرونهبیسکویت کیک شیرنخود کشمش....شربت تقويتي ویتامین هم خوبه. لاقل کمبودهای بدنش یک ...

شربتا هم زیر ۲۵۰ نیست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم اون روزم بهت گفتیم آجیل و میوه خوبن. حالا مثلا بادامو پسته و کشمش نمیتونی زیاد بگیری حجم کم بگ ...

اهن و زینک کم دارن اون بچه دیگم ویتامین ب  اهن

عزیز ۲۰۰ گرم بادام برای چند وعده بچه هست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه بچه در این حد ضعیفه نه خوراکی بیرون براش نخر من خودم یه مدت زیاد می‌خوردم به شدت کم خونی گرفتم : ...

پروتین بار چیه

یه شیشه شکلات صبحانه 250 یه جعبه بیسکویت 150

دندوناشون خرابه ب گریه بیافتن ندارم دندون درست کنم

بادام زمینیی طعم دار چیه خیلی گرونیه

بادوم زمینی بسته بندی از این کارخونه ای ها فروشگاه داره بیست یا بیست و پنج 

اونا خوبن 

جای تنقلات چرت مثل کیک و بیسکوییت میوه بخر 

آرد و تخم مرغ و شکر بخر براشون پنکیک درست کن

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بسته های کوچیکش پنجاه تومنه

همونا ک روکش داره،؟ خیلی سفتن

برای شما نرمه؟

اهن و زینک کم دارن اون بچه دیگم ویتامین ب اهنعزیز ۲۰۰ گرم بادام برای چند وعده بچه هست؟

نمیدونم ولی باید خودت حجم کمتر بدی مثلا هر دفعه ۵ ۶ تا دونه بده همینجوری محض سرگرمی بخورن. اگر b12 کم دارن باید گوشت بخوره اونم میتونی حجم کمتر بگیری😁آهن هم منبع زیاد داره با دکترش مشورت کن اگر بشه مکمل برای آهن بهشون بدی خوبه 

تخم مرغم فکر کنم یه جا خوندم b12 داره. کلا برای ضعف اول باید علتشو بفهمی بعد خرید کنی ببینی دقیقا چیا همون موادو دارن

شربتا هم زیر ۲۵۰ نیست

ایمونیس گرفتم البته قبل عید 150بود

همه جور مواد مورد نیاز هم داره....اهن  ویتامین

الان نمیدونم چند شده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.