قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اهن و زینک کم دارن اون بچه دیگم ویتامین ب اهنعزیز ۲۰۰ گرم بادام برای چند وعده بچه هست؟
نمیدونم ولی باید خودت حجم کمتر بدی مثلا هر دفعه ۵ ۶ تا دونه بده همینجوری محض سرگرمی بخورن. اگر b12 کم دارن باید گوشت بخوره اونم میتونی حجم کمتر بگیری😁آهن هم منبع زیاد داره با دکترش مشورت کن اگر بشه مکمل برای آهن بهشون بدی خوبه
تخم مرغم فکر کنم یه جا خوندم b12 داره. کلا برای ضعف اول باید علتشو بفهمی بعد خرید کنی ببینی دقیقا چیا همون موادو دارن
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.