2777
2789
عنوان

خنده دار 🎭 😁🤍🤪

46 بازدید | 2 پست

همکلاسی پنجم ابتداییمو دیدم خیلی پولدار و موفق شده

گفت تو چیکار می کنی؟

دیدم ضایعس جلوش کم بیارم گفتم من از اول راهنمایی تا دیشب تو کما بودم😂🤦‍♀😂

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

یکی از پندهایی که میتونم در اختیارتون بذارم اینه که

میشه جوری کار کنید 

که بقیه کار نکردنتون رو ترجیح بدن😌😛

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

با خواهرشوهرم دعوام شد

شمارشو تو روزنامه بعنوان

خدمتکار آگهی کردم😁🙊

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

میگن وقتی تو جنگل با یه خرس مواجه میشی باید بشینی تو چشاش خیره بشی و تکون نخوری تا بهت حمله نکنه...

من هرچقدر به این فکر می کنم احساس می کنم خود خرسه اینو نوشته🤣🤣🤣

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

مدرسه ایی هاااا

سلام خوبید چطورید ؟

خواستم فقط بهتون  بگم یه 22 روز دیگ

باید برید مدرسه .‌‌..!😁🤷

خداحافظ :)

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

😁😁😁

.

.

.

.

بخندید دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.