یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هم با رب و هم بدن رب با رب رنگش قشنگتر میشه ولی مزش رو شیرین می کنه من زیاد دوست ندارم ولی بدون رب خوش مزه تره اصلا مزه قورمه سبزی میده 🤌😂 .
ولی به خاطر رنگش من رب میزنم 💔
این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
آفرین دقییقا😀 رب مزه اش رو شیرین میکنه ولی اگه کمباشه خوبه
آره 😃😃😄
این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
باید بدون رب باشه فلسفه رب رو نمیدونم هم تو قورمه سبزی هم تو فسنجون
والا همون رو بگو اصالت غذاهای ایرانی رو با رب گوجه فرنگی از بین میبرن اگه یه سرچ کنن میبینن این غذاها قدمتشون از مال قبل از ورود گوجه فرنگی به ایرانه ایرانیا حتی به آبگوشت هم رب نمیزدن با زردچوبه درست میکردن بعداز ورور گوجه به ایران غذاها همه ربی شدن
هر جفتش درست کردم رب هم اگر بزنم نصف قاشق چون پسرم لوبیا دوست نداره کم میریزم حس میکنم رقیق میشه یه کوچولو رب میزنم که غلیظتر بشه ولی روی طعمش تاثیری نداره