2777
2789
عنوان

خیلی دیگه رفته رو مخم حس بدی دارم زنگ بزنم بهش ❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
اعلائم خرده چون پیام دادممیخوام بگم مگه مسخره ت ام دیگ نمیخوام ببینمت البته اون گفت عصر بیا گفتم نمی ...

ولش کن ..کلا کلا کن بره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

طبق تجربه، عذاب وجدان بیرون اومدن دارن، چون با کسی دیگه در ارتباط هستن.

میگه با کسی نیستم هروقت میگم اعصابش خرد میشه و میگ چه دروغی دارم بهت بگم چه میدونم والا 

همینو بهش پیام بدم عذاب وجدان داری🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنم نمیگه پیگیره ؟من میخوام بگم من مسخره تو نیستم هروقت دلت بخواد هرکار دلت بخوای بکنی اونروز گفت ب ...

نه دیگه زنگ بزن دلیل کارشو بپرس که چرا ج نمیده و آنلاینه

نگو برا قرارمون چیکار کنم

کلا پیشاپیش قرار کنسله امروز حتی اگه گفت ببینین همو

متاسفانه پسرا از اینکه اینقدر دختر پیگیرشون باشه یهو فکر میکنن پادشاهی چیزی هستند ... هرچقدر بیشتر اهمیت بدی و پیگیری کنی ازت بیشتر دور میشه ... بنظرم پیام نده ... هروقت پیام داد بهش بگو مگه قرار نبود خبر بدی منو منتظر گذاشتی ؟ 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

استارتر زوری که نیس جواب نمیدن بیخیال انگار این رابطه یکطرفه از جانب شما جلو میره.. یه تماس بگیر تلفنی صحبت کن اگه جواب نداد کلا بپیچ بزارش کنار البته انگار ایشون زودتر پیچیده ها

استارتر زوری که نیس جواب نمیدن بیخیال انگار این رابطه یکطرفه از جانب شما جلو میره.. یه تماس بگیر تلف ...

خودش گفت میرم کرج بیا همو ببینیم چت روز پیشم گفت گفتم نمیتونم