علتشم اینه ک وقتی بعپفهمم همسر آیندم کیه دیگه با بعضی از خاستگاری هم دوره آشنایی نمیرم و..
یه دلیلشم اینه ک من عاشق همکلاسیم شدم واقعا نمیدونم چیکارکنم۷ ماهه دارم عذاب میکشم تا ازش صحبت میکنم اشکم میاد خدایا خودت یه کاری کن وقتی بهش فکر میکنم خیلی دلم میخاد بهم پیشنهاد آشنایی بده من دختری نیستم ک هول پسر باشم اتفاقا رفتارم یه طوریه ک به پسر جماعت رو نمیدم و اهل دوستی هم نیستم اما این یکی واقعا دل منو برده خیلییی پسر خوب و سر ب زیریه
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یاد یه خاطره ای افتادم اونموقعها میگفتن اگه شب چهارشنبه سوری اینه بذاری زیر بالشت خواب همسر ایندتو میبینی منم گذاشتم چشمت روز بد نبینه یه همکلاسی داشتم خیلی زشت و بیشعور و دلقک ازش متنفر بودم ،خواب اونو دیدم تا مدتها هنگ بودم😂😂
یکی دوستام بود میگفت مجردی یبار خواب دیدم یه بچه ای از بالا میخواست پرت بشه بعد نوزاد بود اینم گریه میکرد میگفته بچم بچم. بعد یه اقای پایین بودم. صورتش ندیده مثل سایه اینجا. این دوستم هی صداش میزده ممد ممد. بچه ام و بگیر نیفته. بعدا ک خواستگار پیدا شد اسمش ممد بود با همون ازدواج کرد😂
یه چیزی هیچ وقت از پسری درخواست نکن خودتو کوچیک میکنی آیه ۲۷ سوره ابراهیم رو به آب بخون و بخور تا مح ...
اصلا چون هم رشته ای نیستیم باهم صحبت نمیکنیم
فقط گاهی وقتا بهم زل میزنیم عین بز
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
چ مبارکی وقتی هم رشته ای نیستیم و باهم صحبت نمیکنیم
فقط وقتی بهش نگاه میکنم. اونم برمیگرده به من نگاه می کنه اما بیشتر از ۲ثانیه نگام نمیکنه بعد اینکارو چندبار تکرار میکنه
خیلی آروم و سر ب زیره
اصلا با دخترا حرف نمیزنه
حتی خیلی ساده لباس میپوشه یه تیشرت یا یه پیراهن ک جذب نیست و یه شلوار راستا ک جذب و ضاب دار نیس میپوشه
مول موای ساده و اهل ریش زیر لب و گردنبند انداختن و ابرو برداشتن هم نیست
حامد تو سریال پدر و یادته؟همون طوریه