2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها دوسش دارن 

شبیه عروسک دهه شصتیا و هفتادیاس 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

دیگه از مد داره میوفته اگه میبینی ایران تازه مد شده واسه اینکه تا سفارش فیک دادن چین بسازه و بیاره چند ماهی طول کشیده بخرید استفاده کنید دوره اش تموم میشه میره ولی اگه بچه لج کرد و‌ نخریدید و اینا آثارش تا مدت ها تو شخصیتش میمونه فردا جای دیگه محبت رو ناخودآگاه جستجو میکنه 

بچه ها دوسش دارن شبیه عروسک دهه شصتیا و هفتادیاس

من یادمه دهه هفتادیم عروسک داشتم گوشواره داشت چشمام چراغ داشت روشن میشد از این باربی های کوچولو بود کجا شبی لبو بود