2777
2789
عنوان

ی چالش بچها👀👹

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
تو پیویش دیدی پین میکنی ی پیام واون پیامی ک پین شده تو پیوی طرف چیه؟ البته اون پین کرده باشه نه تو

اهاااا

یکی دوست پسرم که نوشته: ماه آسمون من هیچ وقت ترکت نمیکنم حتی اگه تو منو ترک کنی تا ابد توی قلبمی بی نهایت دوستت دارم اصلا نمیتونم توصیفش کنم

یکی دوست صمیمیم: مروارید تو تیکه از وجود منی همیشه کنارم بودی تو نبودی من خیلی وقته پیش مرده بودم هیچ وقتم ترکم نکن منم نمیکنم چه در این زندگی چه در زندگی های بعد همیشه دنبالتم 

اره دیگه از اینا 😂

ولی خواهرم  یه ویس درباره دستور پخت برنجه😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

اهاااایکی دوست پسرم که نوشته: ماه آسمون من هیچ وقت ترکت نمیکنم حتی اگه تو منو ترک کنی تا ابد توی قلب ...

ای خدااااااااا گوگولیا😭😭

برای هم بمونین🩷

اسمتم خیلی قشنگه🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااااااااا گوگولیا😭😭برای هم بمونین🩷اسمتم خیلی قشنگه🫠

وای مرسی🫠🫠

اگه یادت باشه منو تو یه بار ازدواج کردیم ددی😂😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

جدییی وایسا همونی ک یبار خیلی حرف زدیم؟ بیبی گرلم بودییی؟😭😂چطورییییی🥲😂

ارههههه ددی🫠

مرسی خوبم تو چطوری😂

😂😭ای خدا ددی تو ،ددی پیدا کرده😂😂منم خوبم چه خوب یادت بود من معمولا یادم نمیمونه اسم و پروفایل و ...

بنده ددی زیاد دارم😂😂😂

ولی تورو یادم موندههه

چشممم روشن😾به رگ غیرتم بر خورددددد یعنییی چییی فقط من باید ددیت باشم بیبی گرل🥸😂

چشم ددی

ولی بقیه ددی هام فقط یکیشون وجود خارجی داره اونم پارتنرمه😂

بقیه همه انیمه مانهوا کیپاپ 😂

اهوم 🥸😂 اون یکی و میبخشم😔

😂😂