2777
2789

بنظرتون با خدا میتونم هنوز رفیق باشم ؟ 

مثلا اینایی که یه یسری بلا سرشون میاد مثل امشب ما 

با خدا هستن هنوز ؟

هی می‌خوام بگردم دنبال مقصر هی بگم خدایا تقصیر توعه برا تو که کاری نداشت جلو اینارو بگیری بعد اونم من که امسال کلی ازت خواهش کردم کمکم کنی بتونم درس بخونم 

تو تایپک قبلیام هست امشب دزد اومد خونمون

چی میشد این اتفاق نیفته ؟ 

چقد امشب سختی کشیدم چقد میترسم چقد شوک بهم وارد شد وقتی رسیدم خونه دیدم دزدا از خونه اومدن بیرون فرار کردن اون صحنه رو یادم نمیره 

من فقط آرامش می‌خواستم بزور برا درس خوندن روحیه جمع کرده بودم آخه کسی که پشت کنکوره همچین بلایی سرش بیاد خدایی چی میشه 

چقدر بزرگش میکنی 

میدونم شوکه شدی ولی دور از جونتون مرگ و میر عزیزانت نبوده که فدای سرتون مال رفته 

و ایشالا از گلوی اون دزدا پایین نره 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی ؟ ینی بنظرت روحیمو میتونم دوباره اوکی کنم ؟

ومنی‌که‌‌تو‌اون‌دوران‌خواهرم‌سرطان‌داشت‌وبابام‌مجبور‌شد‌تمام‌دارایشو‌خرج‌اون‌کنه‌و‌مادری‌‌که‌کارش‌شده‌بود‌گگریه‌های‌یواشکی‌،ناله‌های‌خواهرم😢

راس میگی ؟ ینی بنظرت روحیمو میتونم دوباره اوکی کنم ؟

اره بابا برو خداروشکر کن من بدتر از این سرم اومد البته بازم خداروشکر کنکوری نبودم و دانشجو بودم موقع امتحانای ترم یکی از عزیزانم فوت کرد 

بعد اون خیلی افت کردم  

تو اصلا بهش فکر نکن تموم شده رفته فکر کن قرار بوده اتفاقی بیوفته برای کسی با رفتن مالتون بخیر گذشته 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

نمی‌دونم چی بگم اصن دوست داشتم قضیه رو بیشتر باز کنم .. امسالم بمونی عزیزم اشکالی نداره ها

قضیه ی چی رو؟

راستش دیگه نمیتونم شرایط هم داره هی بدتر میشه 

ترمیم تک درس برداشته میشه یازدهم میاد واقعا سخته و منم خسته 

ولی از عمیق ناراحتم میگم چرا خدا منو ندید خیلی اذیت میشم