2777
2789

ب بچت بگو سر صدا کنی زنگ میزنم ممدقلی

اگه گفت کیه بگو بچه دزده

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری شوخی میکنید دیگه اره

ن جدیم

این چرت پرتای روانشناسی جواب نمیده

درضمن من خودم ابجیم 7 سالش خودم بزرگش کزدم شبا جیغ میزد بی دلیل تو بیداری

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

داری شوخی میکنید دیگه اره

کل بچهای فامیلمونم از کوچیک   تا بزرگ اینطوری کاریو  نمیکردن

از کسی حساب نمیبرن ک

شما با این وضعیت رسیده چرا هیج اقدامی ندشتی مهریه و نفقه خودت و بچه تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ن جدیماین چرت پرتای روانشناسی جواب نمیدهدرضمن من خودم ابجیم 7 سالش خودم بزرگش کزدم شبا جیغ میزد بی د ...

بچم دوسال ونیمش حالش نیس این چیزا

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

ن جدیماین چرت پرتای روانشناسی جواب نمیدهدرضمن من خودم ابجیم 7 سالش خودم بزرگش کزدم شبا جیغ میزد بی د ...

زحمت کشیدی بگو بچه رو استرسی کردی گذاشتی اونجا والله منم دوتا بچه خودمو بزرگ میکنم ولی این اشتباهات شمارو انجام نمیدم

بچم دوسال ونیمش حالش نیس این چیزا

گوشی  بده بهش کارتون ببینه

زحمت کشیدی بگو بچه رو استرسی کردی گذاشتی اونجا والله منم دوتا بچه خودمو بزرگ میکنم ولی این اشتباهات ...

نه والا الان بزرگ شده خودش مسخره میکنه چشاش درشت میکنه میگه       من ممقلیم