2777
2789

من یه پسر ۲۴ ساله ام قضیه اینه که من دوسال پیش قرار بود یه بخشی استخدام بشم و این خونواده متوجه شدن و یه دختری داشتن دو سه سال از من سنش کمتر بود خلاصه مادر این دختر هی میگفت به مادرم دخترم رو به غریبه نمیدم دوست دارم به آشنا بدم و هی احوال منو میگرفتن منو توی خیابون که میدید هی حال و احوال و کلی عزت . دخترش منو که میدید زل میزد بهم پشت در خونشون دو سه بار رفتم کار داشتم خودش تنها بود وقتی متوجه میشد منم میرفت هول هولکی آرایش میکرد بعد می اومد خلاصه منم‌گفتم کی از اینا بهتر آشنا ان شناخت داریم ازشون خونوادشونم دلی دوستم دارن . ولی استخدامی من کنسل و عوضش رفتم یه شغل فنی پر درآمد یاد گرفتم و همین زمان به مادرم گفتم حقیقتا دختر فلانی خوبه و اوضاعم بهتر شد اون موقع اقدام کنیم بعد چند روز بعد مادرم رفت به یکی از خاله های دختره گفت که میخوام بعدا اینکارو کنیم خاله دختر به مامانم گفت که نه این دختر خواهرزادم خیلی توقع بی جا داره و انتظارات داره از روی اینکه سر نگیره بدش رو گفت و رفت با مادر دختر کلی جنگ و دعوا کرد که اگه ما اومدیم قبول نکنید اگه قبول کنید و کلی تهدید و توی دل مادر و خود دختره رو خالی کرد من این قضایا رو بعد ها فهمیدم . خلاصه همون حین دیدم این دختر یکی دوتا خواستگار داره گفتم خب درسته اوضاعم روی روال نیفتاده بزار الان اقدام کنم که در جریان باشن یه حالت قولی بگیرم تا طی این مدت کارم روی روال بیفته و خودمو بهشون ثابت کنم بعد که مادرم رو فرستادم خواستگاری مادر دختر با عصبانیت گفته بود و قسم خورده بود نمیزارم دخترم تا ۱۰ سال دیگه ازدواج کنه منم تعجب کردم که چرا اینطور شدن یهو خلاصه امسال دیدم که یکی دوتا واسطه خواستگار رفته براش و مثل اینکه بدش نیومده بعد گفتم خب اونموقع شاید نا خوش احوال بوده بعد گفتم بزار خودم برم مردونه باهاشون صحبت کنم و با مادر دختر که میشه دختر داییم صحبت کردم ولی تمایلی نداشت و هی موقع صحبت کردنمون میگفت فلانی و فلانی خواستگار دخترم بودن در صورتی که به جان خودم دو ریال نمی ارزیدن خواستگاراش چون خوب میشناسمشون نمیدونم اصلا چرا من به چشمشون نمی اومدم و دیدم که خودم هم این سری اقدام کردم فایده ای نداشت که هیچ مادر دختر رفت و عابروم رو برد توی اقوام و زنگ زده گفته من ول کنشون نیستم و دخترش منو دوست نداره در صورتی که این خونواده قبلا دختر بزرگشون رو دادن به یه نفر و توی دوران نامزدی دختر یه خواستگار پولدار براش پیدا شد و همه چی رو با اون بنده خدا بهم زدن همینطور بی دلیل الان بعد ده سال اون پسر بازم مجرد موند بعدم خونواده دامادشون سر ضعیف بودن اوضاع مالی پدر انقد بهش طعنه میزنن پدرشم آدم بی معرفتیه. من گفتم شاید این شده براشون درس عبرت به ولله اینا منو وارد این ماجرا کردن بعدم نشستن کوچیکم کردن من بخاطر اینا یه دختری که پدر پولدار همه چیز دختر فراهم بود حتی گفت بابام دستت رو میگیره ولی من قبول نکردم همون اول سر بهم‌زدم و وارد رابطه نشدم باهاش. الان فهمیدم که این دختر یه خواستگار به نسبت پولدار داشت اختلاف سنی ۱۶ سال ولی یکی دوماه قبل خواستگاری مادرم بره ولی اون خونواده همینجور سرسری یه حرفی زده بودن و خواستگاری نرفتن و پی حرفشون رو نگرفتن این باعث شد اینا توقعشون بیاد بالا و مادر دختر داشت دیوونه میشد که نرفته بودن خواستگاری و اینا باعث شد که من ریز بنظرشون بخدا من هیچ وقت نخواستم حتی یه پسر معمولی باشم و تموم تلاشم رو کردم بهترین باشم و چیزی کم نداشتم ولی خب اینا واسشون عادی شده این کارا فقط نمیدونم چرا بخت من شد اینا بخدا اگه خودشون شروع نمیکردن من صد سال سمتشون نمی‌رفتم. الان میشینن توی فامیل منو تخریب میکنه که دخترش رو آباد کنه و هی میگن دخترم دوستش نداشته ولی بخدا رفتاراشون یه چیز دیگه میگفت اصلا من چیزی کم نداشتم بخدا خیلی دخترا اومدن سمتم ولی هیچ وقت نخواستم با دل کسی بازی کنم یا وارد رابطه غیر حلالی بشم .خدا از درون هر دلی بهتر خبر داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هیچ جات بگیرموفق شو ی خانوم توپم بگیر برا خودتون ی زندگی خفن بساز جواب سلام این عتیقه هارم نده

عزتم رو از بین بردن توی فامیل و در همسایه مادرش هر جا میرسه هی میگه فلانی خواستگار دخترم بوده فلانی و فلانی حالا منم اضافه شدم و کلی داستان واس من درآورده میگه دخترم گفته فقط با دکتر ازدواج میکنم روز اول والا من آرزوشون بودم چرا خودم رو کوچیک کردم 

عزتم رو از بین بردن توی فامیل و در همسایه مادرش هر جا میرسه هی میگه فلانی خواستگار دخترم بوده فلانی ...

چقد بی جنبه 

ببین هر چقد اهمیت بدی بیشتر بد میشه برات 

مطمئن باش کارما یقه اینارو میگیره 

تو فقط با موفقیتت میتونی دهن اینارو ببندی 

و یا اگه خ اذیت میشی مامانت بره سراغشون بگه انقد بی ابرویین ک قول ذخترتونو ب همه میدین ک بیان جلو بعد میزنین زیرش 

کل تاپیکتونو خوندم حسی ک بنده گرفتم اینه ک خانواده دختر پولکی هستن وتا یکی پولدارتر بیاد وسط قبلی رو رها میکنن و گویا شماهم از دختره خیلی خوشتون اومده و ازطرفیم‌نگران ابروتون هستین از ابروتون نترسین شاید الان بقیه شما رو بد قضاوت کنن ولی ب مرور زمان همه چیز‌برای همه روشن میشه بنظرم شمام برید دنبال ی خانم خوب بگردید صرق اشنا بودن و فامیل بودن نمیشه کسی رو شناخت بنظرم تا هنوز هیچی‌نشده اززندگیشون برید بیرون اونا ب احتمال زیاد وقتی اوضاع مالی شما خوب بشه برمیگردن سمت شما ولی بازم‌ببخشید حماقته با همچین‌خانواده ای وصلت کردن

چقد بی جنبه ببین هر چقد اهمیت بدی بیشتر بد میشه برات مطمئن باش کارما یقه اینارو میگیره تو فقط با موف ...

بخدا داغونم‌کردن اینا من نه پسر سبکی بودم نه بی شخصیت گفتم خب اگه میل نداشتن منو وارد این قضایا نمیکردن خود دختره نشسته بود تعریف منو کرده بود دو سه جا که چقد مثلا من‌پسر خوبیم‌ بعد که من اقدام‌کردم دیدم استقبالی نکردن و بعدا متوجه شدم که یه چند روزی قبل من یه خواستگار مثلا مهندسی داشته که پدر پسر گفته بود ولی پسره دلش نبود اینا بهم ریختن و سطح توقعشون بالا رفته بود جوری که الان میگن فقط دکتر و جایگاه اجتماعي حالا پدر دختر مواد سفید میزنه  طرف باید بالا باشه حالا دختر ۱۸ سالشه الان کمترین دکتر ۳۲ سالش هست حداقل و جالبه خیلی ادعای مذهبیتشون میاد ولی خب خداشون پوله 

کل تاپیکتونو خوندم حسی ک بنده گرفتم اینه ک خانواده دختر پولکی هستن وتا یکی پولدارتر بیاد وسط قبلی رو ...

نبقرآن برم بی خونواده ترین دختر شهرمون رو بگیرم سمت نزدیکشون نمیکنم 

بخدا داغونم‌کردن اینا من نه پسر سبکی بودم نه بی شخصیت گفتم خب اگه میل نداشتن منو وارد این قضایا نمیک ...

خداروشکر قسمتت نشد 

همجین مادر پول پرستی ک ارزش بچشو ب پول میفروشه دخترشم بعید نیست وسط زندگی ب ی پیسی میخوردین ولتون میکرد یا ن و مهریشم میذاشت اجرا 

کلاتو بنداز هوا ک برد کردی 

بقیه ام اگه حتی تو روتم گفتن بگو اره قولشو ب من داده بودن ولی انقد پول پرستن تا یکی یذره پولدار ترو دیدن همه چی یادشون رفت انقد بی لول و بی سطحن 

اصن زیرش نزن مشکل از تو نیست شما مثه ی مرد رفتی جلو اونا بی ظرفیتن 

کلا فراموش کن ادامه نده و زندگی خودتو بساز دنبال هاله زنکیم نباش بشینی پشتشون حرف بزنی 

خداروشکر قسمتت نشد همجین مادر پول پرستی ک ارزش بچشو ب پول میفروشه دخترشم بعید نیست وسط زندگی ب ی پیس ...

نبخدا دنبال خاله زنکی نیستم مادرش رفته خونه اقواممون و نشسته بد منو گفته گفته اگه دخترم رو بدم‌توی فامیل مثل فلانی دخترم طلاق میگیره حالا فلانی یه پسر ساده ای بود این نشسته هر جور دوست داشته گفته منو تحقیر کرد‌که حق رو بهشون بدن 

برو خداروشکر کن قسمت نشد وگرنه وسط نامزدی بهم میزدن 

مادرت بفرست تحقیق یه دختر خوب برات پیدا کنه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
نبخدا دنبال خاله زنکی نیستم مادرش رفته خونه اقواممون و نشسته بد منو گفته گفته اگه دخترم رو بدم‌توی ف ...

در هر حال گذشته 

درس عبرت شه برا بعدی ک جوابو گرفتی رسمیش کنی یا نشون کنی 

دیکه انقد نشخوار کردن فقط اعصابتو بهم میریزه

خداروشکر قسمتت نشد همجین مادر پول پرستی ک ارزش بچشو ب پول میفروشه دخترشم بعید نیست وسط زندگی ب ی پیس ...

کوچیکم کردن عزت نفسمو ازم گرفتن من گفتم این دختر چون سختی کشیده شاید درکش بالا باشه و سازگاریش بیشتر سر این بهش علاقه مند شدم 

در هر حال گذشته درس عبرت شه برا بعدی ک جوابو گرفتی رسمیش کنی یا نشون کنی دیکه انقد نشخوار کردن فقط ا ...

واقعا اعصاب برام نمونده با رفتارای اینا با حرفاشون هر روز یه چیزی ازشون میشنوم