2777
2789

و نق نقو هست

مامانم و‌چی کنم خیلی ناراحته

میگه چرا بچت اینطوره...

بچه ها شما هم این مدلی هستن؟

مامانم میگه دیگه دوس ندارم بات بیام جایی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

دلم برا مامانم میسوزه 

حس بدی دارم اخه بقیه بچه ها هم اینطورن؟

میگه بچت چشه 

یا میخواد کارای خطرناک بکنه یا حرف گوش نمیده یا غر

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مگ بچه چهارساله رو میشه ببری خرید و بازار و‌…

یا تشنشه یا گشنشه

اصلا حوصله گشتن نداره میره خودشو گم و‌گور میکنه

راه هم زیاد نمیتونه بره ک

منم پسرم چهار سالو نیمست اصلا نمیبرم 

مثلا همسرم میبرتش خانه بازی پاساژ من میرم خرید

مامان دوتا گل پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ بچه چهارساله رو میشه ببری خرید و بازار و‌…یا تشنشه یا گشنشهاصلا حوصله گشتن نداره میره خودشو گم و‌ ...

خب منم همینو‌میگم 

میگه نه بچه ها مردم مثل آدمن ساکتن

خب منم همینو‌میگم میگه نه بچه ها مردم مثل آدمن ساکتن

ن بابا مشکل مامانته

بچه داری یادش رفته دلش میخواد با دخترش خوش بگذرونه😄😄😄

بیخیال حرفاشون شو

با یچتم کاری نداشته باش الویت ما بچمونه

مامان دوتا گل پسر

ن بابا مشکل مامانتهبچه داری یادش رفته دلش میخواد با دخترش خوش بگذرونه😄😄😄بیخیال حرفاشون شوبا یچتم ...

👌 اوکی