2777
2789
عنوان

دوست پسرم برمیگرده

174 بازدید | 16 پست

خودش یبار باهم کات کرد بعد دوماه برگشت منم باز قبولش کردم مثل خر

دوباره یماه باهم بودیم اینبار سر تاکسیک بازیاش و اخلاق سردش خودم کات کردم و از همه جا بلاکش کردم اصلن نزاشتم حرف بزنه

ممکنه برگرده باز از یه طریقی؟

فقط میخوام بسوزونمش

دیگ. برنگرد حتی اگ. اون برگشت

ببخشید ولی چیزی که ادم استفراغ کرده رو ک. دوباره نمیخوره

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه عمرن برگردم فقط میخام بیاد باز

خب بیاد چیکار کنی 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

جوابشو بد بدم غرورش بشکنه خیلی اذیتم کرد. خیلیییییی

ولش کن باز میاد با چن جمله راضیت میکنه تجربه کردم ک میگم منم میگفتم برگرده خوردش کنم ولی باز همون اش و همون کاسه 

بلاک خودش یجور جلب توجهه.

انبلاک کن تا پیام بده و جواب ندی. این بیشتر میسوزونه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

اخه الان که بلاک کردم درش بیارم میگه لابد میخاد پیام بدم

خب بزار بده. سین زدن و جواب ندادن از مذاب بدتره. فقط ب شرطی که تحریکت نکنه ج بدی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)