2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر،دختر شاه هم که باشی باز مادرشوهر فکر میکنه در حد پسرش نیستی

اون که آره ولی ببین مثلا دوست من باپسری ازدواج کرد ک هزاردرجه باهم فرق دارن لول دختره پایینه باباش فقیر بود پسره پولداره توخارج زندگی میکرده وقتی با دوستم ازدواج کرد همه خیلی هواشو دارن خود دوستم تعریف میکنه چطور دورش میگردن و دوسش دارن خب بنظرت این مادرشوهر توذهنش نمیدونه ک درحد هم نیستن؟میدونه صدرصد ،ولی نمیدونم ب چیه ب محبته به ذات مادرشوهره 

این اخلاق ب چی برمیگرده

والا یه عروس قراره بیاریم از همین الان گفتیم بهش رو ندیم سوارمون شه به اون چهار تا رو دادیم‌بس بود

اره مادر نامزدمم همینکاروداره میکنه پشت سرم تعریفمو میکنه ولی جلوم اصلا رو نمیده😒

خب تو دورورت تودنیای واقعی فانتزیمو دیدی؟

والا گلم همه دخترا وقتی نامزد میکنن همچین فانتزی دارن، اینکه در نظر خانواده شوهرشون یه ملکه به نظر بیان که همه بهش احترام بزارن،

باورت نمیشه من چقدر پیششون تیپ میزدم به خودم میرسیدم، الان پشیمونم میگم چرا وقتمو برا همچین چیزایی تلف کردم،

مهم شوهرته که از نظر اون تو بهترین و زیباترین دختر دنیایی که انتخابت کرده