2777
2789
عنوان

میشه بهم راهکار بدید

41 بازدید | 6 پست

من اصلا اهل خبرچینی و دوبهم زنی نیستم خداراشکر تاالآن هم هیچ بحثی بین من و بقیه نبوده که چرا حرف بردی یا خبرچینی کردی هرموقع هم کسی پیش من بدگویی میکنه یا درد دل یا درمورد خانواده شوهرم حرف میزنند فقط گوش شنوام و تابحال نشده حرفها را انتقال بدم فقط گوش میکنم حتی حرفی هم نمیزنم اما نمیدونم چرا هرموقع من یه جمله کوچیم در مورد کسی یا حتی کلی حرفی را میزنم و منظورم شاید شخص خاصی هم نباشه یا صورتشونو اونطرف میکنند یعنی ما نشنیدیم یا دیگه باهام حرف نمیزنند ولی خودشون مغزمو میخورند وقتهای دیگه از بس غیبت میکنندبنظرتو چه رفتاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همون فرمون برو جلو چیزی نگو.. مخصوصا تو خانواده شوهر ساکت باشی بهتره

مثلا جاری که میاد کلی حرف میزنه را چه رفتاری کنم اما خودش رو برمیگردونه یعنی اصلا نشنیدم حتی اگه در مورد کسی خوبم بگم پامیشه میره

مثلا جاری که میاد کلی حرف میزنه را چه رفتاری کنم اما خودش رو برمیگردونه یعنی اصلا نشنیدم حتی اگه در ...

شماهم مثل خودش رفتار کن تا اومد حرف بزنه یکم که گوش کردی بعدش خودتو با گوشی ای چیزی سرگرم کن یا بگو ببخشید الکی پاشو برو سرویس..یا دستتو بشور یا آب بخور خلاصه مثل خودش باش با بعضیا باید مثل خودشون رفتار کرد 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))