2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

61 بازدید | 7 پست

اولین سالگردمونه به نظرتون جشنمون تو خونه باشه یا بیرون؟

دلم با جفتشه🥲

دلم میخواد شوهرم سوپرایزم کنه اما خب خیلی چشمم آب نمیخوره

از اونجایی که دلم این جشنو میخواد چجوری برنامه بریزم براش؟

دوست دارم دو نفره باشه اما نمیدونم چجوری بگیرم؟

شما بودید هدیه برای همسرتون چی میگرفتید؟

ما برنامه ریزی میکنیم قبلش هرسال

و یه کادوی مشترک میخریم برای خونمون 

امسال برای سالگردمون فرشای خونه رو نو کردیم و جشن سه نفره گرفتیم تو خونمون😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگیعنی باهم همفکری میکنید که چجوری جشن بگیرید؟حتی سال اول؟

اره 

سال اول شوهرم گفت چ کنیم؟ گفتم چ میدونم🤣اونموقع پولم نداشتیم با کلی بدهی تصمیم گرفتیم برگردیم شهرمون و اونجا بریم کوه🥲سالای بعدشم که به همین روال هرسال همفکری کردیم😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ایده جالبی بود مرسیهمش حس میکردم یا من باید سوپرایز کنم یا اون

مثل تولد و باقی چیزا نیست 

یچیز مشترکه🙂

ایرپاد ساعتکتونی نایک هودی کیف چرم ادکلن جای شما بودم زنگ میزدم رستوران میز رزرو میکردم شام مهمونش م ...

مرسی بابت ایده ها

اما بیشتر دوست دارم دقیقا این کارو اون برای من بکنه😅😂

چون تا الان اکثر مراسمارو من همیشه کیک گرفتم و کادو گرفتم ولی اون هیچی🥲 نه روز زن بهم هدیه داد نه روز دختر تو زمان عقدم هیچی😕

در حالی که من هم تولدش هم روز مرد براش جشن گرفتم