2777
2789
عنوان

جواب پزشک قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست
واقعا خاك بر سر مردا نميتونن مث ادم زندگي كنناضلا ب فكر بچه هاشون نيستن

دقیقا سه تا بچه مث دست گلم چی فکر می کردم چی شد هنوز برا زندگیم آه می کشم دلم میخواست ادامه بدم بچمو خودم با روش خودم بزرگ کنم  اما با اینکارش جهنم کرد همه چیو خدا از سرش نگذره

دیگه وقتی قراره جدا بشید و اونم سرش با اون زنیکه گرمه، چیکار داره که شما چیکار انجام میدید و با کی چ ...

خییییلی با پسرم صحبت کردم گفتم من بهت اعتماد دارم که گوشیم میدم دستت پدرت  کارش اشتباهه که میگه تجسس کنی عزیزم گفت ببخشید 

میره کلاس چهارم من مجبورم علیه رفتارایی پدرش میخواد حرف بزنم فردا روز زن بیچارشو چک نکنه همش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییلی با پسرم صحبت کردم گفتم من بهت اعتماد دارم که گوشیم میدم دستت پدرت کارش اشتباهه که میگه تجسس ...

خدا بهت صبر بده، ایشاله هر چی خیره، برای خودت و بچه‌هات اتفقاق بیفته.

حق داري ناراحت كننده هستكاش ميشد ي جوري بچه ها پيش خودت باشن

کاش فعلا اصلا نمی تونم  هنوز برا بززگ شدن نیاز به خیلی امکانات و هزینه ها دارن که دستم خالیه حتی با نفقه دولتم نمیشه خیلی بیشتر از چیزی قانون نفقه میبره خرج دارن که پدرشون پیشم باشن بیشتر لطف نمیکنه

کاش فعلا اصلا نمی تونم هنوز برا بززگ شدن نیاز به خیلی امکانات و هزینه ها دارن که دستم خالیه حتی با ...

خب باباش نميده؟

معمولا كمك ميكنن

بخصوص وقتي بچه ها اذيت كنن و يا مانع خوشي ها شون باشن ميدن ب مادر با هزينه هاش

خب باباش نميده؟معمولا كمك ميكننبخصوص وقتي بچه ها اذيت كنن و يا مانع خوشي ها شون باشن ميدن ب مادر با ...

باباش که الان همون یک روزم بیشتر پیشم نمیاد یه صد تومنی نمیده بهشون  و کلا پیشم بیان میره پشت سرشم نگاه نمیکنه اگه با ای زنه ای که خرا ب کرد زندگی من رو ازدواج کنه بدتر همون نرخ قانونم زورش میاد بده 

میدونی چیه خیلی بی رحمانه ولم کرد بچه ها باید باشن اونجا که زیاد خوش به حالشون نشه

خاك بر سر جفتشونولي بچه هات هم كوچيك هستنكاش ي جوري ميشد بموني تا از اين دوران عبور كنن البته اگه جن ...

خودمم همینو می گفتم ولی یجوری میشه در آخر غیر ارادی تحملت تموم میشه و میذاری و میری