2777
2789

یه پسری توی فامیل هست، هر وقت توی مهمونی ها میبینمش خیلی استرس میگیرم، ۱۸ سالمه،و نه خوشم میاد که اینجوری رفتار کنم، ولی همش استرس دارم، بچه بودیم خیلی با بچهای فامیل از جمله ایشون، اینقد بهمون خوش میگذشت، ولی الانا که بزرگ شدم کلا با بیشترشون چه دختر و چه پسر دیگه اون احساس راحتیو ندارم، حتی با دخترامون نمیتونم راحت صحبت کنم، ولی این پسره اینقد مودب و همه چی خوبه، استرس میگیرم خیلی، وای خیلی شبا همش خوابشو میبینم، تو چشماش اصلا نمیتونم نگاه کنم. اونم حس می‌کنم دیگه راحت نیست باهام چون این رفتارارو دیده، من همش دلم میخواد با همه بگم و بخندم ،با پسرای فامیل راحت باشم، بازی کنیم دور هم،خوش بگذره، با ادما نمیتونم زیاد راحت باشم این چند ساله، ولی این پسره خیلی اذیتم میکنه😭 نمی‌دونم چجوری بگم که متوجه موضوع شین، بخدا هر وقت میرم مهمونی میترسم اونم باشه، از طرفیم اینقد خوبه که خوشحال میشم باشه و دلم میخواد با همچین ادمی حرف بزنم و نترسم، ولی کلا دلم میخواد مثل بقیه باشه برام، مهم نباشه، چمیدونم، بتونم باهاشون حرف بزنم بخندم، استرس نگیرم, واین حسو به اون منتقل نکنم ،حس میکنم خودمو میگیرم اصن