2777
2789

دوسش دارما حالا نرزید سرم ، باهم شوخی داریم 😂

الان خابه موهامو روصورتش میکشم صورتشو میخارونه 😂😂😂😂

ی شب پر رودماغم گذاشت حالا نوبت اونه 😌😌😌🤫

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایجان🥺🥺الهی پایدار بمونید همینجوری رو هم کرم بریزید🥺❤️

کرمک میگیریم😂😂😂😂

امین آمین 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ادامه بده اما مواظب باش قاط نزنه، بیدار شه بفرسته تو رو به فضا بعدش هم حموم

دیشب تو فضابودم 😂😂🤫🤫🤫🤫

پروازتون چقدر طول کشید

خیلی تاحدی که من مردم 

سفت کننده خورده بود😅

قربونش بشم من 😂😂😂

پس فکر کنم بهره یکماه  را یه شبه جمع کردی، دعا کن ما هم میریم فضا یه مدت اون بالا بمونیم بتونیم از تماشای زمین لذت ببریم، نه اینکه تو راه آسمون یدفعه سقوط کتیم

پس فکر کنم بهره یکماه را یه شبه جمع کردی، دعا کن ما هم میریم فضا یه مدت اون بالا بمونیم بتونیم از ت ...

نه گلم داستان هرشبه