2777
2789
عنوان

جای من باشید بچه میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 52 پست

ببین عزیزم خواهرانه میگم بهت. اول از شوهرت مطمئن باش از همه لحاظ . از لحاظ مالی .. اعتمادت بهش....

بعد اگه خونه از خودتونه و خودت آمادگی داری بله بهترین وقت بچه آوردنه

دوما سعی کن کمک مالی پدرتونو خیلی کمتر کنی .چون به مرور شوهرت بدعادت میشه و میشه وظیفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه، جدی میکنم

اهاا شاید منظورتون از خیلی زوده یعنی همون دو ماه که از ازدواجشون گذشته  نه ۲۸ سالگی 

😁

آخه ۲ سال نامزدی طول کشیده و بالاخره به یک شناخت نسبی رسیدن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بله اقدام میکنم چون معلوم نیست ادم کی باردار بشه من اوایل فکر میکردم تا ادم اقدام کنه باردار میشه ول ...

خودمم از همین میترسم تازه تنبلی هم دارم ممکنه بیشترم طول بکشه

چون دو ماهه رفتن زیر یه سقف عزیزمشناخت بعد از رفتن زیر یه سقف شروع میشهو یک سال بعد حداقل تازه اختلا ...

درسته اما میگه دو سال نامزد بودن پس تا حدودی شناخت داره من حواسم رفت به سنشون دقت نکردم گفتن دوماهه بله درسته یکسال و موافقم باید بگذره

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

منم حس میکنم بعد ۳۰ ادم کم حوصله میشه

منکه واقعا اینطور شدم. 

اولین بار ۲۳ سالگی مادر شدم چیزی برای پسرم کم نذاشتم

اما الان واسه یه اشپزی و و جمع و جور کردن خونه اصلا انگار بدنم نمیکشه ... شایدم مادری کردن به آدم جان تازه می بخشه ...نمیدونم....

الهی به امید خودت...  
اهاا شاید منظورتون از خیلی زوده یعنی همون دو ماه که از ازدواجشون گذشته نه ۲۸ سالگی 😁آخه ۲ سال نامز ...

بله منظورم همینه چون تازه یکی دو سال بعد میفهمن چی به چیه کی به کیه

اونموقع اگه خدایی نکرده اختلاف بخورن بچه آلاخون والاخون میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون تایم زیادی از ازدواج نگذشته معمولا بعداً حس میکنن زندگی بعد ازدواج رو کامل تجربه نکردم

درسته به اون دو ماهش دقت نکردم 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

خودمم میترسم پشیمون شم ولی از یه طرف میگم بعدا حسرت نخورم چرا زود اقدام نکردم

ی مورد دیگه تعداد زیاد بچه 

امیدوارم وضعیت مالیتون همیشه خوب باشه ولی تعداد زیاد هم خودتون اذیت میشید هم شوهرتون

چون دو ماهه رفتن زیر یه سقف عزیزمشناخت بعد از رفتن زیر یه سقف شروع میشهو یک سال بعد حداقل تازه اختلا ...

نه عزیزم دو ماه نیست گفتم چند ماه 

داره میشه یک سال تقریبا