2777
2789
عنوان

بابام میگه چرا تیزهوشان قبول نشدی 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 44 پست
اره من بیشتر تمرکزم روی خود کتاب بود.ایشالا قبول میشی عزیزم .همین دو تا کتابی که گفتم رو بخر و کار ک ...

مامان و بابام معلمن از جهت علوم و عربی اوکیم فقط ریاضی بود😭

فقط امیدوارم قبول شم

روزی چند ساعت درس خوندی شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی راضیم بخدا بابام فقط ناراضیه🫠😂

ببین تیزهوشان خیلی سخت میگیره

درسته معلماش خیلی خوبن و قبولیاش زیادههه

ولی تو نمونه باید خودت خوب بخونی و شرایط هم نسبتا خوبه اما آرامشت بیشتره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

فدات بشم عزیزممیخواستم راهنماییم کنی که چی بیشتر خوندیکلاس تست زنی میرفتیو اینکه آزمون تیزهوشان و نم ...

نه من کلاس نرفتم فقط کتاب هوش کمپلکس و ۳۲ استان رو کار کردم. هوش کمپلکس درسنامه هاش کامل توضیح داده چجوری تستا رو بزنیم. ۳۲ استانم آزمونهای سالهای قبل رو داره. برای درسا هم کتاب تیزهوشان خیلی سبز خوبه.

بله دوتاش یه ازمونه و رتبه نداره بر اساس تراز هستن قبولی ها

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

نمونه بیشتر میخوام تمرکزمو بذارم تیزهوشان باید از هفتم شروع میکردم

دخترم من دانشگاهم رو تموم کردم نمونه رو سال 92 قبول شدم

چمیدونم الان چه جوریه😂

گفتم شاید برای کنکور میپرسی

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مامان و بابام معلمن از جهت علوم و عربی اوکیم فقط ریاضی بود😭فقط امیدوارم قبول شمروزی چند ساعت درس خو ...

برای ریاضی هم میتونی بری کلاس که بتونی تستاشو راحت بزنی.

تقریبا ۷ ۸ ساعت

ببین تیزهوشان خیلی سخت میگیرهدرسته معلماش خیلی خوبن و قبولیاش زیادهههولی تو نمونه باید خودت خوب بخون ...

اره منم خودم همینجوری خیلی میخونم و حساسم میدونم توی تیزهوشان نمیتونم ولی کاش بابامم درک کنه که خوبه

اره منم خودم همینجوری خیلی میخونم و حساسم میدونم توی تیزهوشان نمیتونم ولی کاش بابامم درک کنه که خوبه

بهش بگو بابا جان مهم نتیجه کنکوره 

نه من کلاس نرفتم فقط کتاب هوش کمپلکس و ۳۲ استان رو کار کردم. هوش کمپلکس درسنامه هاش کامل توضیح داده ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

انشاالله که به بهترین درجات و رتبه ها برسی

شک نکن که باعث سربلندی باباتی😍

معدلم امسال ۱۹.۹۳ بود بنظرت بخونم روزی ۵ ساعت قبول میشم؟

انشالله

واقعا هیچ ایده ای ندارم🤷‍♀️