2777
2789

عروسی نمیگیرن درست حسابی حتا نامزدم نمیزاره  من حرف بزنم میکه تو حرف نزن تا نظر میدم فقط تحقیرم میکنه و توهین و داد میزنه تو جمع چرا اینقدر بدبختم اخه مگه چیکار کردم میگه باید قانع باشی باید توقعات بیاد پایین هر چی من میگم باید باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شوهر کردن ریدن واستون؟ خب جداشو لنتی یه عروسی نمیتونن بگیرن فردا دیگه چیمیخواد بگه

جدا بشم ک نامادریم اذیتم بکنه ک محدوده بکنن که دو تومن پول ندن بهم میترسم. جدا بشم بدبخت تر بشم به خانوادم گفتم میخوام جدا بشم بدتر تقصیر هارو میندازن گردن من بکارتم رو ازم گرفت با چه رویی بگم میخوام جدا بشم اخه چند بار گفتم ولی من واسشون اهمیتی ندارم همین

او اوهه از این جور مردایه شوهرت که اصلا نظر زن رو ادم حساب نمکنه تا متونی از دستش فرار کن بمونی فقط بدبختی خدانکنه دوروز دگ بچه دارشی و بچتم دختر باشه واویلا ....

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋