2777
2789
عنوان

روزهای تعطیل شده کابوس زندگی من

95 بازدید | 8 پست

همسرم اهل کار فنی هست  روستایه میگه مرد باید کار کنه و وقت آزادش با زن و بچه اش باشه 

این نظرش اوایل فکر می کردم خوبه

اما الان دارم خفه میشم از دستش

روزهایی که تعطیل هست بدترین روزها شده برای من

عذر میخام فقط رابطه و حالا یه غذای خوب ....این تعریفش از تفریح آخر هفته یا روزهای تعطیله

میگه بریم سفر اونم فقط برای اینکه مدل رابطه توی سفر رو هم داشته باشه من داره حالم بهم می خوره ....از این سبک زندگی  شما هم اینطوریه زندگیتون ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزای تعطیل برای هر کی یجور عذابه برا منم از دست خانواده شوهرم عذابه همش آخر هفته خدا خدا میکنم کار ...

فکر می کنم خیلی از مردای ایرانی اصلا بلد نیستند تفریح یعنی چی

یا اینکه نمی دونند تفریح با زن و بچه یعنی چی ...

چرا مثل عهد قاجاره افکارشون....

یه وقتایی میگم خوبه که انقد گرونیه همیشه باید بدونند وگرنه بعضیاشون اگر فراغت و وقت آزاد داشته باشند بد اذیت می کنند

اینجور که خیلی تکراریه،کاری کن روزای عادی رابطه معمولی داشته باشید واسه آخر هفته برید بیرون

می دونی عزیزم

از وقتی ازدواج کردم حسرت یه مسافرت درست و حسابی رو  دارم اصلا اینکه بریم یه اقامتگاه خوب چند روز با بچه هام

وضع مالی همسرم خوبه اما افکارش فقیره

می دونی عزیزماز وقتی ازدواج کردم حسرت یه مسافرت درست و حسابی رو دارم اصلا اینکه بریم یه اقامتگاه خو ...

ای بابا😔 باور کن مشکل اکثر متاهلا همینه منم تا حالا اونجور که مسافرت بهم بچسبه نچسبیده کلا چیزی که خودشون دوسدارنو انجام میدن 

ای بابا😔 باور کن مشکل اکثر متاهلا همینه منم تا حالا اونجور که مسافرت بهم بچسبه نچسبیده کلا چیزی که ...

یه وقتی تفریحات خارجی ها رو می بینم هر دو راضی هستند اما توی جامعه ما البته نمی گم همه اما غالبا تفریح با نظر مرد هست

انتخاب غذا

محلی که می ریم...

ما که هرجا رفتیم صدای نق زدن بچه هام بالاس...که به درد نمی خورد