2777
2789

شاید این جمله براتون خیلی عجیب یا تند بنظرتون بیاد !اما وقتی معنیش رو می‌فهمید می‌بینید که این جمله عمیق ترین راز موندگار موندن یک مرد رو نشون میده❤️

این جمله معنیش نه خیانت هست نه بی وفایی !

بلکه یعنی :تو انقدر باکلاس و خاص باشی که مردت بگه که:زن من یه جواهره که همه آرزوش رو دارن ولی مال منه!

راز اول :خودت رو فراموش نکن نه ظرف مهمه ،نه تمیز کاری و نه هم کار های خونه و کار هایی که خودتو فراموش کنی !

حتی اگه خونه ای :لباس مرتب بپوش 

موهات رو مرتب کن 

عطر بزن 

آرایش خواستی بکن ..

راز دوم :انرژی زنانه ات رو بالا نگه دار همیشه اون لطافت و مرموزی رو داشته باش نه برای مرد دیگه بلکه برای خودت و رابطه ات .‌

این یعنی وفاداری به خودت 

این یعنی سیاست زنانه 

واقعیت‌های تلخ:یک زن اگه خودشو دوست نداشته باشه کم کم از چشم خودش میوفته هیچ چشم همسرم میوفته .‌

اما یک زن دانا خودش رو عزیز میدونه

دانا میدونه 

با ارزش میدونه ..

پس یادت باشه:تو یه شاهکاری !

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محتاجِ دعاتونم

آفرین 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.