2777
2789

داداشم شنیده وقتی با تلفن حرف میزده

خیلی حالم بده

داداشم خودش متاهله و دوتا بچه داره

منم ۳ تا 

بابام متولد ۴۴ عه

مابابامو مقدس ترین فرد فامیل میدونستیم

خواست توضبح بده من حالم بدشد رفتم اون اتاق

گوش ندادم

گفتم به منچه

ولی الان از فکرم بیرون نمیره

حتی نمیتونم به خواهرم بگم 

اون خودش درگیر مسایل خودشه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چی شنیده 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

من خودم‌وقتی تو موقعیت های بدی قرار میگرفتم دلیل و بازدارندم شرافت خونوادگی و بابام بود 

میگفتم درشان من فلانی که دختر و نوهی خوشنامترین ادم محلم نیست اینکارا🤦  

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
به مامانتون بگید حقشه بدوونه

شنید 

میدونه

ولی خدایی مادرم به جز احساسات و خودش به هیچ چیز دیگه ای اهمیت نمیده