2777
2789
عنوان

اگه فامیلای مادریتون به پدریتون حرف بزنن چه واکنشی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست
مستقیممودبانهکوتاه و جدی میگم که دارن بیش از حد پیش میرن و لزومی نمیبنم که راجب این موضوع صحبت بشه چ ...

یبار پریدم بهشون و گفتم دیگه تو جمعا از پدرم و خانوادش هیچی نگید و ... مامانم تو جمع پاشد یه سیلی زد بهم 

اشتباه میکنی به پدرت توهین کنن یعنی به خودت توهین کردن مودبانه و قاطع بگو فلانی دفعه آخرت باشه همچین ...

به شوخی همه توهینی میکنن اگه هم چیزی بهشون بگم میگن شوخی کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار پریدم بهشون و گفتم دیگه تو جمعا از پدرم و خانوادش هیچی نگید و ... مامانم تو جمع پاشد یه سیلی زد ...

خب اول باید مشکلتو با مامانت حل کنی

من جات بودم فامیلیم رو عوض نمیکردم

هرکس میخواد تو رو بپذیره همینجوری باید بپذیره

امید بذر هویت ماست 💚🌱
وا ارواج عمه و این حرفا که فحش و بد نیست فامیلیم رو عوض نمیکنم بعدم اون پدر اگه خوب بود سراغی میگرفت ...

معتاد شد وگرنه همه از خوبیش میگن حتی مامانمم هیچوقت به بابام توهین نمیکنه ولی به خانوادش چرا

معتاد شد وگرنه همه از خوبیش میگن حتی مامانمم هیچوقت به بابام توهین نمیکنه ولی به خانوادش چرا

طبیعی اون منم مامانم به خانواده بابام جلوی خود بابام بد میگه 

بعد با خواهرام داریم باری میکنیم من میگم ارواح عمت اونم میگه برو بابا عمه ی خودت 

با فحشی میدیم میگیم عمته

به شوخی همه توهینی میکنن اگه هم چیزی بهشون بگم میگن شوخی کردیم

بگو شوخیش هم قشنگ نیست 

و اصلا خوشم نمیاد 

از رو نرفتن شماهم توهین کن و بگو شوخی بود 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

تو باید جدی و مودبانه جواب بدیراه خلش پریدن به طرف نیست

بخدا کاسه صبرم حدی داده چند ساله دارم تحمل میکنم دیگه اون شب انقد حرف میزدن و از من سوال میپرسیدن رد دادم 

متنفرم کسی درباره خانواده پدریم ازم سوال بپرسن 

چنان حرف زدم به اون خانمه افتاد گریه بعدشم پشیمون شدم ولی واقعا نمیتونستم معذرت خواهی کنم چون زندگی ما به همسایه داییم اینا ربط نداشت

طبیعی اون منم مامانم به خانواده بابام جلوی خود بابام بد میگه بعد با خواهرام داریم باری میکنیم من میگ ...

مالا ما جنبه ندارن اگه من بگم ارواح عمه خودت جنگش میکنن