2777
2789

من هیچ کاری نکردم حتی آبروهامم خودمم تمیز میکنم. سالهاست آرایشگاه نرفتم. پارتنرم همش میگه موهاتو فلان کن بهمان کن. نمیدونم چرا کلا حسش نیست. همه به خودشون میرسن دیگه ماها خیلی بی روح شدیم. از طرفی هم دلم نمیاد پولامو خرج این چیزا کنم

چرا بجای نچرال نمیگید طبیعی 

چیه مد شده همش واژه های خارجی بکار میبریم

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

منم خیلی سادم هیچکار تا الان نکردم ولیییی خیلی دلم کاشت مژه میخاد البته خیلی دخترونه ولی خب باز فکر میکنم مژه های خودم خوبه چرا بدم اینکارو کنم

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای ن اگه ب حرف دوست پسرته نکن واقعا و بنظرم اگه خیلی فشار میاره ب حدایی فک کن 

اما منم اینجوریم از وقت گذروندن تو ارایشگاه متنفرممم 

اونم قرار گرفتن تو ی فضای خاله زنک دیوونم میکنه 

بنظرم اسم این نچرال نیست

نچرال یا طبیعی به خانومایی میگن که‌عمل نمیکنن یا فیلر نمیزنن و طبیعین ولی زیاد به خودشون میرسن😂🥲

مثلا یه خانومی که سیبیلاشم بر نمیداره نمیگن نچرال 

__ 🦢🤍

هر طور راحتید

من آخرین بار ۱۰ سال پیش ناخنامو کاشت کردم و دیگه نکردم. هیچگونه کار زیبایی انجام ندادم(برای دوسه تا عروسی رفتم آرایشگاه موهامو درست کردم). 

الانم در خدمت شمام، اتفاقی هم نیفتاده

بنظرم اسم این نچرال نیستنچرال یا طبیعی به خانومایی میگن که‌عمل نمیکنن یا فیلر نمیزنن و طبیعین ولی زی ...

من نگفتم سبیل برنمیدارم. خودم میکنم تو خونه. منظورم همون ژل و فیلر و اینا بود. من موهامم رنگ طبیعیه خودمه و سفید نشده

واای ن اگه ب حرف دوست پسرته نکن واقعا و بنظرم اگه خیلی فشار میاره ب حدایی فک کن اما منم اینجوریم از ...

فشار که نمیاره. ولی چند بار گفته موهات رو رنگ بزنی خیلی خوب میشه.‌دوسش دارم اخه