2777
2789
عنوان

مامانم دوست داره بیاد خونمون

453 بازدید | 36 پست

مامانم خونه درست کرده مثل کاخ ولی میره خونه خواهرم میمونه

برای من و خواهرم جهیزیه نداد و کلا پول به جونش بسته س

پارسال یک ماهی اومد خونه من شهر دیگه هستم

از من پذیرایی شاهانه میخواست

ماهم کارمندیم با کلی قسط 

صبح و عصر بشقاب پر از میوه

هرروز صبحانه متفاوت

من و شوهرمم همش سرکاریم 

صبح زود براش آماده میکردم میرفتم

دیگه هرچی پس انداز داشتم خرج کردم

خیلیم بهانه گیر 

همش هم مقایسه میکنه اینو ندارید اونو ندارید

یه روز پکیج خراب بود زنگ زد همه جا رو خبر کرد

یه پول کمی به ما قرض داده بود اونم به اصرار خودش از هفته بعدش هی میگفت دندونم درد میکنه بهم پس بدید

امسال من باردارم میخواست بیاد

ما اسپیلت نداشتیم با بی برقی و اینها هم سخت بود

گفتم مریضم بعدا میام دنبالت

دوست دارم کمک حال خواهرم باشم اما خودم تو خرج خودم موندم 

و اینکه تحمل بهانه های مامانم ندارم

لطفا اونایی که درکشو دارند جواب بدهند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا نصیب نکنه همچین مادر بی درکی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم مادرم ازدواج کرده منو حتی بزرگ نکرده و کلی داستانهای دیگه ولی بچه هام دوسش دارن خودم دلم نمیخواد بیاد چون مثل یه غریبه هست ولی بخاطر بچه هام که حسرت مادربزرگ نداشته باشن دعوتش کردم بیاد شوهرش هم چشم پاک نیست

آدم از همه توقع داره اذيتش كنن بجز مادر خودش 

خيلي سخته شرايط شما ، يه بار مستقيم مشكلتو بگو بهش ، مادرت بجاي اينكه كمك حالت باشه عين تازه عروس ميشينه از سركار بياي براش پخت و پز كني پس صد رحمت به غريبه

خب عزیزم اگر نزدیک هستین تو خواهرت سعی کنید همش بریم خونه مامانتون، باباتون چیزی نمیگن

بابام فوت کرده اگه تنها باشه میترسه زنگ میزنه اینو انور که تنهام

من شهر دیگم و شاغل