2777
2789

بچه ها ینی گرفتار شدیم بااین همسایه پایینی. ۲ ۳ بار مامور اومده اما نتیجه ای نداشته

یه تن صدای بلنددددددی دارن. مغزمون رفته. همش مهمون دارن شبا تا ۲ صدای قهقه هاشون

زنم یساله بچع آورده. یجورایی خودشو لوس کرده دیگ. اصلااااا بچه رو ساکت نمیکنه. صدای زجه های بچه روانیمون کرده

بچه تا گریه میکنه زنه یجورییییی جیغ و داد میکنهههه

امروز عصرم هی داد میزد میگف این بچه منو روانی کرد و ......

منم اومدم پامو کوبیدم که ینی صداتو بیار پایین که داد زد ایشالاااااا بمیری

بعد اون پشت زانوم یجوری گرفته نمیتونم راه برم. خیلی هم محکم نزدما. دوبار متوسط کوبیدم

چیکار کنم از دردش دارم میمیرم. قرمز هم شده

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم آهش گرفته بابا خودشم گرفتاره اون قهقه هاشم از افسردگیه

هعی خواهر از دستش چه روزایی گریه نکردم. امتحان داشتم نمیتونستم درس بخونم. بعد آه اون گرفته ؟ شانس نداریم

از اون ساختمون برووووویا بساززز یا همدلی کن با سیاست حرفتوووو بزن ذوغن سیاهدانه بزن با شال ببند

۳ ساله اول که با زبون خوش گفتیم. گف چهار دیوار اختیاری

پدرمم عوض نمیکنه خونمونو

هیچی درمانش آبگرمههی حرکتش بدید در کل خون جریان پیدا کنهدردم دارید یدونه ژلوفن بخورید همین

مرسی عزیزم. چرا خوب یدفعه اینجوری شد؟

به خودت که نباید آسیب بزنی عزیزم اگر با صحبت کردن و تذکر دادن اوکی نشد به اتفاق بقیه همسایه هاتون از ...

اخه صداشون فقط به ما میاد

کلا دو طبقس 

بله. شخصی سازه

آهان خب پس در اینصورت کار سخته اگر با تذکر دوستانه حل نشه راهی جز تحمل نیست

یا مدرک صوتی جور کنید که بتونید شکایت کنید که اونم باز قطعی جوابگو نیست 

ما حالا ویلایی هستیم و همسایه اذیت کن داریم همه ناراضی اند ولی چون متاسفانه بی بخارند و فقط بلدن پشت سر حرف بزنند نمیشه متحد شیم شکایت کنیم 

خدا صبرمون بده واقعا درکت میکنم👌

آهان خب پس در اینصورت کار سخته اگر با تذکر دوستانه حل نشه راهی جز تحمل نیستیا مدرک صوتی جور کنید که ...

هعی. ایشالا که شماهم درس بشه مشکلتون