2777
2789
عنوان

هرکی بیداره😢😢😢

177 بازدید | 19 پست

یه داداش معتاد دارم که تازه یه هفته اس از زندان اومده بیرون ودوباره شروع کرد به اعتیادمنم 3سال توعقدم به دلیل خیانت های شوهرم میخوام جدابشم وباهم رابطه ی نداریم داداشم میگه طلاقتوبگیریه دوست معتادمثل خودش هست میگه بااون ازدواج کن پسره افغانی هم هست من خیلی سختی کشیدم اماکم نیوردم امشب شکستم شب ارزوهاست امشب یکی ازته دل واسه من دعاکنه دیگه نمیکشم ...

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بمیرمم ازدواج نمیکنم دگه دارم دق میکنم 

حالا دقم نداره دیگه. یکم خودتو آروم کن. ازدواج کردی، خوب پیش نرفت طلاق گرفتی....تموم شد رفت

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
خوب گوش نکن به حرفش نمیتونه که مجبورت کنه

مجبورم نکرده اماخیلی اذیتمون میکنه من پدرم فوت شده واین تنهاداداشمه .کاشی موادمخدری وجودنداشت...

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
حالا دقم نداره دیگه. یکم خودتو آروم کن. ازدواج کردی، خوب پیش نرفت طلاق گرفتی....تموم شد رفت

من چیزی که اذیتم میکنه اعتیاد داداشمه توهمی شده واقعاسخته زندگی باهمچین ادمی خداواسه هیچکی نیاره

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
من چیزی که اذیتم میکنه اعتیاد داداشمه توهمی شده واقعاسخته زندگی باهمچین ادمی خداواسه هیچکی نیاره

متاسفم واقعا. ما هم سی ساله داریم یکی رو که اینجوریه تحمل می کنیم. بیخیالش شو. بذار هر کاری دوس داره بکنه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

ببین عزیزم با این اوصاف کلا بیخیال داداشت شو چون داری طلاقم میگیری از الان بجای غصه و فکر وخیال به خدا توکل کن و یا علی بگو و برو دنبال اینکه رو پای خودت وایسی خیلی مهمه وقتی مستقل بشی دیگه کمتر کسی بتونه  اینجوری دلتو بشکنه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نه بمیرمم ازدواج نمیکنم دگه دارم دق میکنم 

هیچ وقت یه اشتباه رو تو زندگی دوبار تکرارنکن گلم.....انشالله بهترینا نصیبت بشه😉😉😉😉

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......

عزیزم من برات دعا میکنم حتما.میدونم زندگی کردن با ادم معتاد سخته.اماهمه ی تلاشتو بکن که با اون دوستش ازدواج نکنی.حتی اگر میتونی بیخیال همه چی بشو و بزار برو فقط خودتو نجات بده